Cu soluția această cureți vasul de toaletă. Nu mai trebuie să freci cu peria de WC!

Nimanui nu-i place sa curete vasul de toaleta, dar, din pacate, este o munca ce trebuie facuta atat din motive sanitare, cat si din motive estetice. Si aceasta deoarece nimeni nu si-ar dori un vas de toaleta murdar care sa miroasa in intreaga casa… Ei bine, noi am descoperit o metoda prin care sa mentinem vasul de toaleta curat, frumos si proaspat mirositor, iar partea cea mai buna este ca toate ingredientele folosite sunt complet naturale, nu prezinta chimicale si toxine, ba chiar sunt extrem de ieftine.

Iata de ce aveti nevoie:

  • 1 ceasca de bicarbonat de sodiu
  • ¼ ceasca de acid citric
  • ½ lingurita de otet
  • 1 lingura de apa oxigenata 3%
  • 20 de picaturi de ulei esential la alegere

Instructiuni de preparare:

Se amesteca acidul citric cu bicarbonatul de sodiu intr-un recipient. Se toarna otetul intr-un recipient pulverizator. Se adauga apa oxigenata in aceeasi sticla. Se amesteca bine ingredientele. Se pulverizeaza cu apa si otet bicarbonatul si acidul citric pana ce se formeaza mici mingiute. Se adauga 20 de picaturi de ulei esential. Se iau mingiutele facute, se pun pe o hartie de copt si se acopera cu hartie cerata.

Se pulverizeaza apoi din nou cu apa oxigenata si otet. Se lasa mingiutele la uscat timp de 4-6 ore sau peste noapte. Se pastreaza mingiutele intr-un mediu uscat. Ceea ce va mai ramane este sa puneti cate o mingiuta in vasul de toaleta, lasati sa se dizolve, frecati un pic cu peria de toaleta si vasul se va curata indata. Daca vreti numai ca vasul de toaleta sa miroasa frumos, trebuie doar sa puneti o mingiuta in vas, lasati sa se dizolve si apoi trageti apa. Este nemaipomenit de simplu, nu prezinta niciun efect secundar, este foarte eficient si intreaga baie va mirosi frumos si proaspat.