Cu ce s-a trezit Răzvan Fodor în propria curte. Fanilor nu le-a venit să creadă!

Răzvan Fodor a fost surprins în propria curte! Fostului concurent de la „Asia Express” nu i-a venit să creadă ce vede în fața ochilor, iar admiratorii săi au rămas cu gura căscată. Iată despre ce este vorba!

Chiar dacă „Asia Express 3” a luat sfârșit, viața lui Răzvan Fodor rămâne la fel de… palpitantă. Fie că este vorba despre activitățile petrecute individual sau cu familia, celebrul artist nu are deloc timp să se plictisească!

După ce de curând le-a dezvăluit fanilor pasiunea sa pentru grădinărit, Răzvan Fodor le-a oferit dovada clară admiratorilor că are o legătură specială cu natura. Dacă v-am făcut curioși deja, ei bine, îndrăgita vedetă s-a trezit cu zeci de albine în propria curte.

Acestea au format o grămadă uriașă, însă toate au fost salvate într-un stup, așa cum se poate vedea în imaginile postate de Răzvan Fodor pe Instagram.

„Sunt toate salvate, nu a pățit niciuna nimic (…) …și se păstrează stupul peste noapte, ca să intre toate albinele în el”, a scris Răzvan Fodor la un InstaStory.

În același timp, câștigătorul „Asia Express 3” a mărtursit că nu este deloc deranjat de acest lucru, ba din contră, este mulțumit că a fost răsplătit de natură.

„Pentru că-mi plac floril, verdeața și aerul curat, natura m-a răsplătit😇🐝 #grădinamea #albine #cesăfacin-aicesăfaci PS: Operațiunea de salvare o vedeți în story.😎”, a scris vedeta pe Instagram.

Sursa: spynews.ro