Cosmin Cernat, pentru prima oară alături de cei rămași în competiție, în casa de la Exatlon! Uite cum a petrecut alături de Războinici și Faimoși: Concurenții au avut o reacție total neașteptată!

Dupa proba pentru casa in care au castigat Faimosii, cele doua echipe au petrecut ca una singura. Razboinicii si Faimosii au sarbatorit in stilu anilor ’90, cu haine, muzica si jocuri video pe masura.

Una din surprizele serii a fost chiar Cosmin Cernat care a venit si a petrecut alaturi de cele doua echipe, pentru scurt timp, in casa de la Exatlon.

Concurentii s-au bucurat foarte tare sa il vada pe prezentatorul show-ului alaturi de ei si au ciocnit cu totii in cinstea experientei de la Exatlon.

La un momemt dat, Cosmin Cernat i-a anuntat pe concurenti ca este timpul sa paraseasca petrecerea si sa ii lase pe ei sa se distreze in voie. Acest moment a fost marcat de Catalin Cazacu si Giani Kirita intr-un mod hilar, in care au ridicat receptorul unui telefon retro si au simulat o discutie intre ei si sotia lui Cosmin Cernat.

CITESTE SI: Giani Kiriță a răbufnit! Uite cum a reacționat când a aflat că Războinicii au scris numele echipei lor pe casă. Replica usturătoare dată de Faimos:

Dupa ce Razboinicii si-au marcat teritoriul si au scris numele echipei lor pe acoperisul casei, dar si pe usa de la intrare, Cosmin Cernat i-a instiintat si pe Faimosi de cele intamplate.

S-a intamplat inainte de proba, la intalnirea dintre cele doua echipe.
In timp ce Vladimir si Catalin au facut o serie de remarci ironice, Giani Kirita i-a mustrat aproape parinteste pe Razboinici.

„Noi am scris prima oara „Hotel Transilvania”, am desenat si o creanga, ceva funny. Stii cum e, cand te duci la scoala si copiezi, profesorul iti da cea mai mica nota. Nu e frumos. Asa ca noi, dupa ce am stat o luna in casa, ce trebuia sa facem? Sa punem acte pe ea?”, a spus Giani Kirita.

Sursa: wowbiz.ro