Construcție multifuncțională garaj + foişor în suprafață de 50 m²

Proiectul prezintă o construcție  de cărămidă, care poate avea rol dublu de utilizare, respectiv garaj pentru o maşină şi foişor folosit ca zonă de agrement pentru serile de vară.

Compartimentarea clădirii de 50 m² a fost gandită astfel: o parte reprezintă zona destinată garajului, cealaltă zonă este pentru un foişor deschis, ambele fiind unite sub acelaşi acoperiş. Locuința are panta acoperișului de 30 °, înălțimea garajului este de 5,06 m

Lățimea de 6,65 m şi lungimea de 7 m.

Arhitectura clădirii, finisajul acesteia este o propunere foarte versatilă, care ar putea fi folosită  cu ușurință în aproape orice tip de  construcție.

Suplimentar pe lângă uşa cu deschidere electrică a garajului a fost proiectată lângă şi o ușă normlă, care poate facilita comunicarea de zi cu zi cu interiorul garajului.

La interior poate fi  parcată confortabil o maşină existând suficient spațiu şi pentru o baie de 8.17mp. Garajul are suprafata totală de 39.42mp. Pe partea dreaptă a clădirii este proiectată o cameră pentru depozitare de 5.37 mp. Restul construcției include o zonă de recreere deschisă, tip foişor de 10.63mp iar  în mijloc a fost proiectat un cuptor, un grătar și o masă cu băncute.

Varianta “la cheie cu toate finisajele superioare incluse ” a unei astfel de  construcții (nu include costul terenului) poate fi  estimată la prețul de 15.000 euro, aproximativ 300 euro/mp .

Dacă doriti să achizitionati proiectul complet al acestui garaj cu foisor sunati la 0753-356-576 – arhitect Radu Serbănescu.

Dacă v-a plăcut aceast garaj cu foisor şi considerați că poate fi o sursă de inspirație pentru proiectele dumneavoastră vă invităm să-l distribuiți pe facebook.

Sursa: tooba.pl