Conceptul Stejeris – Apartamente de lux in Brasov

Intr-una din cele mai frumoase zone ale Brasovului, cu vedere catre centrul orasului, varful Tampa si zona Postavarul, se dezvolta ansamblul rezidential Stejeris. 82 de apartamente, cu un mix variat, de la 2 pana la 5 camere, cu suprafete generoase, terase si gradini private vor forma o comunitate inteligent administrata, cu numeroase spatii verzi comune, locuri de parcare in subteran, acces controlat si o amplasare privilegiata.

Ansamblul cuprinde si structuri rezidentiale speciale, precum duplexuri dispuse pe 2 niveluri cu terasa/ gradina proprie, dar şi penthouse-uri la ultimele etaje ale cladirilor. Stejeris este format din 8 imobile cu regim mic de inaltime, ce vor fi amplasate în zona veche a Braşovului, între Aleea Dealul Spirii şi Strada Piscului, cu acces direct din Drumul Poienii.

Dr. Arhitect Daniel Popescu, Managing Partner REDESIGN: „STEJERIŞ va fi un produs imobiliar premium, în linie cu specificul exclusivist al zonei. În proiectarea mixului de apartamente, focusul nostru a fost acela de a crea momente speciale pentru fiecare tip de locuinţă, începând de la cele de 2 sau 3 camere, care au geamuri largi pe toată lungimea livingului sau dormitoarelor, duplexuri pe două etaje cu acces individual şi grădini proprii, apartamente penthouse sau loft cu spaţii pe dublă înălţime şi pereţi cortină de până la 6 metri înălţime. În acelaşi timp, toate unităţile păstrează o comunicare directă cu natura şi vor beneficia de un nivel premium al finisajelor. De asemenea, apartamentele sunt orientate spre sud, spre vale, având însorire pe toată durata zilei şi o privelişte panoramică asupra centrului vechi al oraşului, vf. Tâmpa şi vf. Postăvarul. Ne dorim ca STEJERIŞ să devină un reper pentru arhitectura rezidenţială din Braşov şi pentru urbanismul zonei Schei din afara ţesutului istoric. Deşi Planul Urbanistic Zonal prevede un Coeficient de Utilizare al Terenului (CUT) de 1,4, am ales să proiectăm STEJERIŞ la un CUT de sub 1, ceea ce se simte în suprafaţa generoasă a spaţiilor verzi, ce ocupă peste 50% din suprafaţa terenului şi în volumele mici, sculptate ale clădirilor.”

Nimic din ceea ce formeaza complexul Stejeris nu va cobori sub standardul unui amplasament premium, de top. Ferestre largi, pe tot peretele, finisaje exterioare cu caramida si piatra, incalzire in pardoseala, finisaje sanitare de lux (gamele Marazzi si Porcelanossa sau similare), parchet stratificat din stejar. Redesign ofera clientilor multiple variante de finisare standard, dar si posibilitatea extra de a lucra cu un architect de design interior pentru a obtine un interior complet personalizat.

Pentru mai multe informatii, echipa poate fi contactata direct prin intermediul website-ului: https://stejeris.ro/contact/