Clipe dureroase pentru familie! Ce se întâmplă în aceste momente acasă la Ionela Prodan! Cine a apărut la poartă: Nimeni nu se aștepta la asta!

La doar câteva ore după ce s-a aflat că Ionela Prodan a murit, acasă la ea s-au strâns deja câteva persoane care au aprins lumânări. Toţi cei care au apreciat-o pe regretata artistă pot merge zilele acestea pentru a-i aduce un ultim omagiu.

FOTO: spynews.ro

Acasă la artistă este o linişte apăsătoare. În urmă cu doar câteva minute, oamenii au aprins lângă poartă mai multe lumânări. De asemenea, potrivit unor surse, acasă la poarta Ionelei Prodan ar fi apărut unul dintre fraţii artistei, dărâmat de durere pierderii cunoscutei artiste.

Anamaria Prodan a fost la spital de la prima oră, acolo unde a pregătit toate cele necesare pentru ca trupul neînsufleţit să fie scos de acolo. În jurul orei 8:00 de dimineaţă, sicriul cu trupul neînsufleţit al regretatei artiste a fost scos din spital şi dus pentru a fi pregătit pentru depunerea la capela cimitirului Bellu din Bucureşti.

„Cei ce vor sa și ia rămân bun de la mama mea IONELA PRODAN o pot face la Capela cimitirului Bellu, începând de astăzi ora 17 pm. Ceremonia de înmormântare va avea loc la cimitirul Bellu, (șoseaua Olteniței nr 3/5 Bucuresti) joi 19 aprilie ora 12. Numai familia și prietenii apropiați sunt așteptați după înmormântare la restaurant”, a transmis Anamaria Prodan.

FOTO: spynews.ro

Cântăreaţa locuia împreună cu fraţii ei pentru că aşa a fost dorinţa mamei sale.

FOTO: spynews.ro

Potrivit unor surse, Laurenţiu Reghecampf se va întoarce în această seară pentru a fi alături de soţia sa, chiar dacă avea un meci important alături de echipa pe care o antrenează. De asemenea, şi Anca, cealaltă fiică a Ionelei Prodan, se va întoarce în ţară.

CITESTE SI: Ce casă frumoasă avea Ionela Prodan! Cântăreața de muzică populară deținea o proprietate în valoare de 600.000 de euro, pe care o va moșteni Anamaria Prodan. „Palatul” atrage toate privirile trecătorilor!

Cantareata de muzica populara era o femeie admirabila. Artista si-a construit prin forte proprii, pe baza talentului ei vocal, dar si gratie flerului la afaceri, o avere considerabila.

Ionela Prodan a agonisit in zeci de ani de cariera o avere de invidiat. A investit mult in case, iar in ultimii ani a vandut doua dintre ele. In prezent, solista are patru locuinte, bijuterii in valoare de peste 15.000 de euro si mai bine de 1 milion de euro in conturi.

Ionela Prodan are un "palat", cu gradina superba, in centrul Capitalei! Aceasta este proprietatea de 600.000 de euro pe care o va mosteni Anamaria Prodan! VIDEO EXCLUSIV!

Interpreta de muzica folclorica detinea proprietati in SUA, dar are o vila somptuoasa, cu o gradina superba, si in centrul Capitalei. „Palatul” vedetei este aproape cat strada pe care este situat si atrage toate privirile.

Casa a fost construita intr-un cartier de blocuri, in plina dezvoltare, artista plangandu-se in urma cu doi ani ca la doar cativa metri de gardul ei se construia un bloc.

Ionela Prodan are un "palat", cu gradina superba, in centrul Capitalei! Aceasta este proprietatea de 600.000 de euro pe care o va mosteni Anamaria Prodan! VIDEO EXCLUSIV!

Ionela Prodan ajunsese in pragul unei crize de nervi pentru ca toata ziua, pe langa proprietatea ei treceau utilaje de constructie, iar aerul si zgomotul devenisera imposibil de suportat.

Mai mult, cantareata a aratat ca procesul de ridicare a imobilului a lasat urme vizibile, cateva fisuri, in gardul care-i imprejmuieste locuinta.

Proprietatea de lux a Ionelei Prodan valoreaza in jur de 600.000 de euro si va fi mostenita de Anamaria Prodan si de sora impresarei.

Interpreta de muzică populară Ionela Prodan a murit, anunţul fiind făcut pe Facebook de fiica sa, Anamaria Prodan Reghecampf.

„Mama noastră, artistul preferat al dumneavoastră! Putem plânge, ştiind că a plecat, sau putem zâmbi, ştiind că a trăit cu adevărat!“, a scris fiica artistei.

„Om ireproşabil, om pur şi minunat, om bun şi simplu, om încărcat de daruri. Minune de la Dumnezeu! Ai fost un artist emerit, un om fără egal, de o bunătate şi o simplitate incredibilă. Ai sădit în inimile românilor clipe de neuitat şi i-ai bucurat ani de zile cu vocea ta inegalabilă. Ai avut un har nepereche şi ai reuşit, astfel, să faci o întreagă lume să te iubească şi să te respecte. Pentru noi ai fost cea mai bună mamă, pentru poporul român ai fost bun naţional! În inimile oamenilor, pe care i-ai iubit şi bucurat cu vocea ta, nu vei muri niciodată! Ai fost, eşti şi vei rămâne îngerul nostru păzitor! Te iubim şi te vom iubi mereu!”, spune Anamaria Prodan Reghecampf.

Ionela Prodan avea 70 de ani şi în ultima vreme a avut mari probleme de sănătate, fiund internată de mai multe ori în spital. Cântăreaţa de muzică populară a fost internată la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias în urmă cu aproximativ o lună, dar şi la finalul lunii ianuarie, în urma unor simptome cardiace şi neurologice.

Ionela Prodan, născută pe 6 octombrie 1947, la Dăbuleni, a fost o cântăreaţă de muzică populară cunoscută mai ales pentru colaborarea cu Ion Dolănescu. A urmat cursurile Facultăţii de Istorie din cadrul Universităţii din Craiova. S-a remarcat în 1970, la Festivalul „Maria Tănase” din Craiova, unde a primit marele premiu. În anii 1990 a renunţat la cariera muzicală. A fost realizator al emisiunii de folclor românesc „Din bucata mea de pâine“ de la Radio România, apoi la Tele 7 abc, al emisiunilor „Îţi mai aduci aminte, doamnă“ şi „Cântecul şi casa lui“. În perioada 2001 – 2004, a coordonat în cadrul Ministerului Culturii departamentul de promovare a culturii tradiţionale. În noiembrie 2002, preşedintele Ion Iliescu i-a conferit Crucea naţională Serviciul Credincios clasa a III-a, iar în anul 2003, i-a fost decernat Ordinul Meritul Cultural în grad de Comandor de către preşedintele României.

În 2013, a fost numită reprezentant special pentru Românii de Pretutindeni şi coordonator al programului „Cunoaşte România prin cultura sa tradiţională”, iniţiat şi derulat de Departamentul Politici pentru Relaţia cu Românii de pretutindeni din cadrul Ministerului Afacerilor Externe. În 2016, a fost propusă să candideze la alegerile parlamentare pe listele PSD Covasna.