Cea mai mare INVESTIȚIE IMOBILIARĂ realizată în România: COSMOPOLIS! Cât costă un apartament AICI:

Cosmopolis este una dintre cele mai mari investiții imobiliare realizate în România, fiind amplasat în partea de nord-est a Bucureștiului. Început în anul 2007, proiectul imobiliar s-a dezvoltat treptat ajungând să se transforme într-un adevărat oraş european, cu o comunitate care numără în prezent peste 5 000 de locuitori și care dispune de numeroase facilităţi chiar în interiorul complexului.

În momentul de faţă, Cosmopolis se întinde pe o suprafaţă de 800 000 mp, având finalizate peste 2 300 de apartamente și vile. Investițiile în cadrul complexului rezidențial Cosmopolis s-au ridicat la aproximativ 280 de milioane de euro, buget alocat construcției de locuințe, infrastructurii, spațiilor comerciale și spațiilor verzi. Planurile de viitor includ construcția a cel puțin 7 000 de locuințe noi, precum și dezvoltarea continuă a infrastructurii și a facilităților oferite.
De curand, in complexul rezidential Cosmopolis s-a deschis Cosmopolis Plaza, primul strip mall construit in cadrul unui complex rezidential din Romania, in urma unei investitii de aproximativ 2.2 milioane Euro. Mall-ul este vizitat zilnic în timpul săptămânii de 1 000-1 200 de persoane. In prezent populatia complexului este de peste 5 000 persoane si se estimeaza sa ajunga la peste 20 000 de locuitori pana la finalizarea intregului proiect imobiliar, unde sunt inca 25 de hectare libere.

„În complex sunt 2.500 de gospodării, ceea ce înseamnă că în fiecare zi strip mall-ul este vizitat de aproape jumătate dintre rezidenți.”, a mai declarat Ahmet Buyukhanli.

Strip mall-ul a fost gândit ca o facilitate benefică pentru locuitorii complexului rezidențial și este destinat cumpărăturilor și petrecerii timpului liber.

Centrul comercial găzduiește peste 40 de magazine dintre care două restaurante, trei cafenele, o farmacie, un loc de joacă pentru copii, un salon de înfrumuseţare, o cofetărie, o brutărie, o măcelărie, un magazin de produse bio și unul de amenajări interioare.

Printre cele mai cunoscute nume prezente în centrul comercial sunt Ocean Fish, cafeneaua Kaffein, restaurantul TYN by Zaitoone, Inmedio și petshop-ul VET Life. Suprafața totală închiriabilă a centrului comercial este de 4 100 mp.

Pe parcursul anului 2017 urmează ca alte magazine să fie deschise în cadrul strip mall-ului. În luna mai, gradul de ocupare a spațiilor comerciale era în proporție de 95%.

Pe lângă strip mall, locuitorii din Cosmopolis beneficiază și de numeroase facilități care includ o grădiniță, o școală primară, un parc, o plajă privată pe malul lacului din apropierea ansamblului, șapte piscine exterioare, terenuri exterioare de baschet, fotbal și tenis și mai multe terenuri de joacă pentru copii.

În plus, rezidenții au transportul asigurat până la stațiile de metrou Pipera și Aurel Vlaicu, prin linii de microbuz care circulă permanent, din 30 în 30 de minute.

Proiectul consta atat in blocuri de 3, 4, 5, 6 si 10 nivele, cat si vile individuale sau duplexuri, dispuse aerisit, astfel incat viitorii locatari sa se poate bucura din plin de priveliste si spatii verzi.

PROMOTII / NOUTATI DESPRE PROIECT
Vara aduce in COSMOPOLIS o serie de OFERTE SPECIALE !!! 
– 4 modele de apartamente tip studio de la 46.240 € + TVA (5%)
– 4 modele de apartamente cu 2 camere de la 51.700 € + TVA (5%)
– 4 modele de apartamente cu 3 camere de la 71.410 € + TVA (5%)
– vile de la 89.000 € + TVA (5%)

UTILITATI:

Canalizare: ✔
Apa: ✔
Electricitate: ✔
Cablu TV: ✔
Internet: ✔
Telefon: ✔

DETALII PLATA:

– Credit ipotecar inclusiv „Prima Casa”
– „Trade-off”- schimb cu apartamentul vechi
– Rate la dezvoltator pe o perioada de 5 ani

PARCARE
Complexul pune la dispozitia locatarilor atat parcarea subterana cu acces controlat, cat si spatii de parcare exterioare.

SECURITATE
Securitate permanenta asigurata de catre BGS. Exista posturi fixe ocupate 24/24 h, precum si acces controlat catre incinta complexului (bariere).

Acceseaza AICI descrierea completa a proiectului si anunturile detaliate.