Ce sumă a scos Lidia Buble din buzunar pentru a-și cumpăra un apartament

Lidia Buble face pași uriași pentru a-și lua cât mai repede viața de la zero.

Lidia Buble a părăsit casa lui Răzvan Simion, după o relație de peste cinci ani, iar acum cântăreața locuiește la una dintre surorile sale.

Vedeta și-a cumpărat recent un apartament în Capitală, pe care se grăbește să-l mobilize pentru a se muta cât mai repede singură. Artista a plătit deja avansul pentru noua casă și urmează ca pentru restul sumei să facă un credit.

„Atunci când au decis să o ia pe drumuri diferite, Lidia a preferat să plece la părinții săi o perioadă, pentru a se liniști. A trebuit să se întoarcă după câteva săptămâni, pentru că programase filmările pentru noul său videoclip. Nu mai putea să stea în casa lui Răzvan, așa că s-a mutat la Lorena.

Vrea și ea, însă, să aibă spațiul ei, deși sora sa o răsfață extrem de tare și se simte binevenită. De aceea, a dat o parte din banii pentru un apartament extrem de frumos, urmând ca pentru restul să achiziționeze un credit. Răzvan știe, a și fost să îl vadă.

Lidia se va muta de la Lorena după ce va termina de mobilat. Atât Răzvan, cât și Lidia suferă, fiecare diferit. El încă o mai iubește, iar pe ea o macină obișnuința. Nu este o tranziție ușoară pentru nici unul dintre ei”, au declarat surse din apropierea frumoasei blondine, pentru Impact.ro.