Ce se întâmplă cu vila din Băneasa în care Andreea Bălan a stat cu George Burcea

Vila din Băneasa a Andreei Bălan a ajuns pe site-urile de imobiliare. „Vilă de lux în duplex de închiriat str Dimitrie Cantemir. 1.600 EUR. Vilă de lux tip duplex, complet mobilată, situată între Grădina Zoologică şi Jollie Ville pe strada Dimitrie Cantemir, zona Iancu Nicolae, cu loc de parcare în curtea din faţă, cu 4 camere, 3 băi, curte interioară şi complet utilată. Zona este extrem de liniştită, foarte potrivită pentru o familie, având acces la grădiniţele din Iancu Nicolae în doar câteva minute.”, se arată în anunţ.

Acesta a fost postat în decembrie 2018, dar este încă activ pe paginile specializate în tranzacţii imobiliare. Duplexul are 4 camere, o suprafaţă utilă de 160 metri pătraţi, un teren de 250 metri pătraţi şi este mobilată complet. În celălalt duplex, care este similar, stau Andreea Bălan şi fetiţele lor, pentru că George Burcea a plecat din locuinţă. Cântăreaţa a cumpărat întreaga vilă în perioada în care forma un cuplu cu Keo, cei doi investind împreună în locuinţă 250.000 de euro, aşa cum a relatat presa. După ce s-au despărţit de Keo, Andreea l-a despăgubit pe cântăreţ cu suma cu care acesta contribuise.

In prezent, George Burcea este cercetat pentru că a consumat c.caină și s-a urcat la volan după ce s-a dr.gat George Burcea, conform comunicatului Poliției, a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul indicând o valoare pozitivă pentru consumul de substanțe ps.hoactive, motiv pentru care a trebuit să ajungă la spital, pentru teste suplimentare, nu în casa în care era așteptat de fetițele lui și ale Andreei Bălan. În acest context, se vorbeşte tot mai insistent despre un divorţ. Deocamdată, nu este nimic stabilit, deși cei doi au discutat de această posibilitate și, de ceva timp, Andreea Bălan nu mai vorbește cu George nici măcar pe conturile de socializare

Deși nu mai locuiesc împreună, George Burcea s-a întors în casa unde locuia cu Andreea Bălan până de curând. Motivul a fost să petreacă timp cu cele două fetițe: Clarita și Ella. Actorul a vrut să imortalizeze momentele și le-a postat pe contul lui de Instagram, la story. A postat un filmuleț pe care Clarita l-ar fi filmat din greșeală, cu descrierea: „Clarita a început filmările la vlogul ei”. Pe fundal se poate auzi cum George vorbește cu cele două fetițe, iar atmosfera pare una foarte veselă și linistită.

Sursa: wowbiz.ro