Ce casă frumoasă avea Ionela Prodan! Cântăreața de muzică populară deținea o proprietate în valoare de 600.000 de euro, pe care a moștenit-o Anamaria Prodan. „Palatul” atrage toate privirile trecătorilor!

Cantareata de muzica populara era o femeie admirabila. Artista si-a construit prin forte proprii, pe baza talentului ei vocal, dar si gratie flerului la afaceri, o avere considerabila.

Ionela Prodan a agonisit in zeci de ani de cariera o avere de invidiat. A investit mult in case, iar in ultimii ani a vandut doua dintre ele. In prezent, solista are patru locuinte, bijuterii in valoare de peste 15.000 de euro si mai bine de 1 milion de euro in conturi.

Ionela Prodan are un "palat", cu gradina superba, in centrul Capitalei! Aceasta este proprietatea de 600.000 de euro pe care o va mosteni Anamaria Prodan! VIDEO EXCLUSIV!

Interpreta de muzica folclorica detinea proprietati in SUA, dar are o vila somptuoasa, cu o gradina superba, si in centrul Capitalei. „Palatul” vedetei este aproape cat strada pe care este situat si atrage toate privirile.

Casa a fost construita intr-un cartier de blocuri, in plina dezvoltare, artista plangandu-se in urma cu doi ani ca la doar cativa metri de gardul ei se construia un bloc.

Ionela Prodan are un "palat", cu gradina superba, in centrul Capitalei! Aceasta este proprietatea de 600.000 de euro pe care o va mosteni Anamaria Prodan! VIDEO EXCLUSIV!

Ionela Prodan ajunsese in pragul unei crize de nervi pentru ca toata ziua, pe langa proprietatea ei treceau utilaje de constructie, iar aerul si zgomotul devenisera imposibil de suportat.

Mai mult, cantareata a aratat ca procesul de ridicare a imobilului a lasat urme vizibile, cateva fisuri, in gardul care-i imprejmuieste locuinta.

Proprietatea de lux a Ionelei Prodan valoreaza in jur de 600.000 de euro si va fi mostenita de Anamaria Prodan si de sora impresarei.

Interpreta de muzică populară Ionela Prodan a murit, anunţul fiind făcut pe Facebook de fiica sa, Anamaria Prodan Reghecampf.

„Mama noastră, artistul preferat al dumneavoastră! Putem plânge, ştiind că a plecat, sau putem zâmbi, ştiind că a trăit cu adevărat!“, a scris fiica artistei.

„Om ireproşabil, om pur şi minunat, om bun şi simplu, om încărcat de daruri. Minune de la Dumnezeu! Ai fost un artist emerit, un om fără egal, de o bunătate şi o simplitate incredibilă. Ai sădit în inimile românilor clipe de neuitat şi i-ai bucurat ani de zile cu vocea ta inegalabilă. Ai avut un har nepereche şi ai reuşit, astfel, să faci o întreagă lume să te iubească şi să te respecte. Pentru noi ai fost cea mai bună mamă, pentru poporul român ai fost bun naţional! În inimile oamenilor, pe care i-ai iubit şi bucurat cu vocea ta, nu vei muri niciodată! Ai fost, eşti şi vei rămâne îngerul nostru păzitor! Te iubim şi te vom iubi mereu!”, spune Anamaria Prodan Reghecampf.

Ionela Prodan avea 70 de ani şi în ultima vreme a avut mari probleme de sănătate, fiund internată de mai multe ori în spital. Cântăreaţa de muzică populară a fost internată la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias în urmă cu aproximativ o lună, dar şi la finalul lunii ianuarie, în urma unor simptome cardiace şi neurologice.

Ionela Prodan, născută pe 6 octombrie 1947, la Dăbuleni, a fost o cântăreaţă de muzică populară cunoscută mai ales pentru colaborarea cu Ion Dolănescu. A urmat cursurile Facultăţii de Istorie din cadrul Universităţii din Craiova. S-a remarcat în 1970, la Festivalul „Maria Tănase” din Craiova, unde a primit marele premiu. În anii 1990 a renunţat la cariera muzicală. A fost realizator al emisiunii de folclor românesc „Din bucata mea de pâine“ de la Radio România, apoi la Tele 7 abc, al emisiunilor „Îţi mai aduci aminte, doamnă“ şi „Cântecul şi casa lui“. În perioada 2001 – 2004, a coordonat în cadrul Ministerului Culturii departamentul de promovare a culturii tradiţionale. În noiembrie 2002, preşedintele Ion Iliescu i-a conferit Crucea naţională Serviciul Credincios clasa a III-a, iar în anul 2003, i-a fost decernat Ordinul Meritul Cultural în grad de Comandor de către preşedintele României.

În 2013, a fost numită reprezentant special pentru Românii de Pretutindeni şi coordonator al programului „Cunoaşte România prin cultura sa tradiţională”, iniţiat şi derulat de Departamentul Politici pentru Relaţia cu Românii de pretutindeni din cadrul Ministerului Afacerilor Externe. În 2016, a fost propusă să candideze la alegerile parlamentare pe listele PSD Covasna.

CITESTE SI: Acasă la Ana Maria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Ce lux și opulență! Iată cum arată casa celor doi, este un adevărat castel!

Casa Anamariei Prodan și a lui Laurențiu Reghecampf de la Snagov e un fel de stup pentru membrii familiei, împrăștiați care încotro pe mapamond. Totodată, e martorul fidel al trecerii lor prin lume, fiind locul care găzduiește medaliile, diplomele și trofeele acestei familii cu mentalitate de învingători.

Ne deschid ușa Bebe, mezinul familiei, un puștan cu păr lung bălai și chiloți GAP cu imprimeu albastru, și fratele său mai mare, Luca. Băieții fug sus și noi suntem lăsați în living, să căscăm gura la tablourile cu Anamaria și Reghe îmbrățișați, la fotografiile de la nuntă și la portrete cu copiii. Ne așezăm pe canapelele imense din piele maro, care te invită mai degrabă să te tolănești decât să stai frumos, ca la vizită, și ne plimbăm privirea de la barul marocan, candelabrele arăbești, lăzile cu motive etno la covoarele din piele de animal, iar în cele din urmă ne uităm pe fereastră, spre lacul ce se întrevede la marginea terasei. Rebecca, fata cea mare a familiei, trece și ea meteoric prin cadru, în drum spre bucătărie.

Încercăm să ne obișnuim cu ideea că suntem în casa Reghecampf-Prodan, în contrast cu gazdele noastre, pentru care prezența unei armate de jurnaliști în livingul lor nu mai reprezintă o noutate, având în vedere că, nu demult, familia a fost subiectul unui reality show televizat. Anamaria apare ceva mai târziu acasă, vorbind încontinuu la telefon, ba în română, ba în engleză, despre contracte, transferuri, sume de bani, clauze de reziliere etc.

Un jurnalist sportiv ar da bani grei să tragă cu urechea la ce discută ea acolo, eu mă mulțumesc să prind din zbor un Becali, un Meme și câteva nume de jucători care acum îmi scapă. E plin sezon de transferuri în fotbal, iar Anamaria are de negociat și semnat contracte pentru jucătorii cărora le e manager: „Am o ofertă pentru tine! Te aduc în țară, ce zici?“, abordează ea pe cineva. Fără prea multe politețuri, face cunoștință cu noi și e gata să intre în cadru, nu înainte de a-i pune pe băieți să se îmbrace (Bebe are o dilemă în privința cămășii: „Prada sau Gucci?“) și pe Rebecca să se aranjeze: „Ai zece minute să fii gata! Eu la și jumate plec să semnez contractul. Dacă nu ești gata, nu intri în poze!“.

Mă uit speriată la ceas, gândindu-mă cu groază câte avem de făcut în noul interval de timp anunțat. Cineva vine la mine să mă liniștească: „Ea zice că pleacă, dar nu o asculta. Numai să faceți ceva cu ea în fiecare clipă, altfel se întoarce la dat telefoane.“. Anamaria zâmbește la cadru, ne bagă la ea în șifonier, se dezbracă și se îmbracă în doi timp și trei mișcări, iar când prinde o secundă liberă mai înregistrează un mesaj audio pe telefonul care efectiv îi sună încontinuu.

„Noi toți stăm acasă ca la hotel, în afară de weekendurile îngrozitor de rare când chiar ne luăm liber“, îmi povestește Anamaria în timp ce îmi face turul casei. „Toți suntem plecați, fiecare cu viața lui: Rebecca la New York, Sara la Miami, Luca la Berlin, Bebe e în România, dar el e fotbalist, așa că e non-stop plecat, eu la Abu Dhabi și Snagov.

Călătorim exagerat de mult, dar ne-am obișnuit și trăim așa. Casa asta rămâne locul în care ne simțim cel mai bine, spațiul care ne dă echilibru. Ea reflectă toată istoria noastră, atât evoluția vieții profesionale, cât și a noastră ca indivizi și ca familie. Pe pereți sunt tablouri pictate de Rebecca, sunt pozele Rebeccăi de pe podium, sunt diplomele și medaliile Sarei de la baschet, sunt diplomele lui Bebe de la fotbal, diplomele lui Luca de la ciclism, peretele lui Reghecampf, cu titlurile câștigate de el cu Steaua București, poze de suflet, cu toți jucătorii. Toți prietenii vin la noi acasă, noi ne ducem foarte rar la ei acasă.

Toate petrecerile se întâmplă la noi acasă. Stăm pe lac, avem barcă, ski jet-uri, ne distrăm. E o plăcere să stai la Snagov, și vara, și iarna.“

Anamaria Prodan

Cu așa o viață pe repede înainte, o întreb pe Anamaria când se relaxează: „Nu prea am timp să mă relaxez. Eu nu am vacanțe. Copiii mei mă așteaptă să mă eliberez, să plecăm undeva măcar trei zile împreună. La mine este ca la nimeni: vara și iarna, când toată lumea se distrează, eu am perioadă de transfer. Și când lumea a terminat vacanța, e cam ciudat să mă duc singură, de nebună, undeva. Copiii încep școala, și atunci lucrez în continuare. Dar trag tare să termin filmările la «Gospodar fără pereche», ca apoi să încerc să plec undeva cu toți copiii mei patru zile. Îmi e ciudă că exact acum, când au venit toți, nu am eu liber.“.

Și dacă tot a pomenit de emisiunea a cărei moderatoare este, o rog să îmi povestească despre decizia de a se întoarce, după atâția ani, la Pro TV. „M-am întors pentru că toate amintirile vieții mele se leagă de Pro TV, de fotbal, de Procesul Etapei, de viața pe teren ca reporter, pentru că eu acolo am început. Aveam câteva minute libere în ultima perioadă și m-am gândit să nu le irosesc. (râde) E puțin ciudat acum cu filmările, pentru că am perioadă de transfer, dar sunt un mic Napoleon și le fac pe toate. În timp ce am ședință foto, mă uit peste contracte, în timp ce mă machiază fetele vorbesc la telefon, când filmez, gospodarii mă întreabă de fotbal, deci este totul o nebunie.“

O întreb cum i se pare ideea de a căsători niște ființe feminine urbane cu gospodarii de la țară. „Mie îmi place să fac oamenii fericiți. Când duc un fotbalist la o echipă mare, schimb viața unui om. Dacă o să reușesc să căsătoresc acești gospodari, o să le schimb viața. Ei chiar își doresc familie. Fiecare încearcă să își găsească jumătatea, că e la țară sau la oraș nu contează. Sunt oameni foarte sinceri, care au muncit enorm să-și facă o avere și au uitat să se bucure de viață. La oraș s-a pierdut sinceritatea asta a bărbatului. La țară, trăiești o poveste de dragoste, în adevăratul sens al cuvântului. Iar femeile astea își doresc să trăiască într-un loc de poveste, vor să fie respectate, și când ai toate astea și ceva bani pe deasupra, e perfect.“

Ne plimbăm prin casă, în căutare de cadre, și câte un animăluț apare și își revendică teritoriul: ariciul Ghiță e șef în dormitorul Anamariei, papagalul Charlie domină camera cu vinuri și intrarea la bucătărie și nu poți călca pe terasă fără să nu sară pe tine Vasile, buldogul francez al familiei.

Revenind la Anamaria și la noul ei rol de pețitoare, constat că nu e o postură tocmai nouă pentru ea. „Ca manager, eu am schimbat mentalitatea jucătorului de fotbal din România: familia îți dă echilibru. Nu contează că ești tânăr, trebuie să ai pe cineva acasă care să aibă grijă de tine, trebuie să te întorci cu drag acasă, pentru că acolo te relaxezi și prinzi forță să devii mai bun pe teren. E greu, pentru că și femeile din ziua de azi se uită după bani, după avantaje. În grija mea de manager a apărut și latura asta a vieții lor. Sunt atentă să văd cu cine ies, cu cine se căsătoresc, ce fac cu banii. Sunt mulți care se ceartă cu soțiile. La trei dimineața eu vorbesc pe rând cu toți. Telefonul meu sună 25 din 24. La mine nu există să închid telefonul, niciodată. E o viață pe care foarte puțini oameni o pot avea și e o profesie pe care foarte puține femei o pot face. Trebuie să ai și suportul familiei în meseria asta, pentru că nici copiilor, nici bărbatului meu nu le e totuna să vadă că eu plec cu bărbați care arată foarte frumos – că sunt atleți, nu? – două-trei zile în toate colțurile lumii să semnăm contracte. Dar am știut să țin la distanță bărbații și să mă împrietenesc cu ei atât cât a trebuit. E foarte greu, dar este sfânt așa.“

Apropo de relația cu bărbații, nu pot să nu remarc schimbarea de ton și atitudine atunci când Anamaria vorbește cu Gigi Becali la telefon. I se adresează cu dumneavoastră și face uz de toate unduirile din registrul feminin de vorbire pentru a detensiona o situație. „E un om la care țin enorm și îl iubesc din suflet. Toată lumea se întreabă cum de relația noastră a evoluat atât de frumos. Eu îl ajut pe Gigi Becali mai mult decât aș ajuta oricare alt patron din fotbalul românesc pentru că noi ne-am ridicat foarte tare lucrând împreună. Și eu l-am ajutat pe el, și el m-a ajutat pe mine. Când aduci jucători valoroși și serioși în echipă, ei pot fi vânduți pe milioane. Patronul are încredere în mine și cu mine a făcut foarte mulți bani.“

Nu pot să nu admir abilitatea cu care această femeie face performanță într-o lume dominată de bărbați și îmi mărturisește că, pe lângă abilitățile sale juridice, se folosește de atributele feminității la negocieri, fiind convinsă că toți bărbații sunt sensibilizați de prezența unei femei. Și dacă jucătorii sunt familia ei, o întreb cum se descurcă cu adevărata sa familie, unde trei dintre copii sunt în plină adolescență. „Eu nu am stat lipită de mama și de tata, ceea ce mi-a dat o independență incredibilă în viață. Mi-am dorit asta și pentru fetele mele. De mici au plecat la studii în străinătate, de mici și-au drămuit banii pe care li i-am dat lunar, au făcut totul singuri și sunt foarte mândră de ei că n-au greșit. Copiii mei mă au exemplu pe mine și, atâta timp cât eu nu sunt o golancă care ține prima pagină în ziare, ei vor fi poate de zece ori mai buni decât mine. Le respect intimitatea, niciodată nu mă duc să le zic că n-au voie să facă aia sau aialaltă. Eu am fost crescută foarte din scurt și am suferit foarte mult. Fetele au avut bodyguard după ele, iar eu am dormit liniștită știind că sunt în siguranță. Am avut și noroc și am muncit enorm să pot să le ofer tot ce și-au dorit, să nu apară nimeni vreodată să spună: «Hai că îți dau eu nu știu ce!».“

Terminăm interviul acesta în mașină, cu aerul condiționat dat la maxim, în drum spre o altă întâlnire. Anamaria se oprește să ia masa cu copiii cei mari, într-un restaurant din nordul capitalei. O las făcând o mie de lucruri deodată: consultă meniul, se uită pe un contract și aranjează cu Rebecca următoarea plecare în America, unde urmează să mobileze împreună apartamentul din Manhattan. Sincer, nu știu cum poate să le facă pe toate!

casa

casa

casa

casa

casa

casa