Ce au hotârăt să facă Monica și Ramona Gabor cu apartamentul tatălui lor

Emil Gabor a m.rit în urmă câteva zile, după ce a suferit un infarct. Bărbatul se confrunta cu mari probleme de sănătate și locuia singur într-un apartament din Bacău.

„ Am avut multe probleme. Mi-a taiat ficatul, mi-a taiat intestinul. La mine e umblat peste tot. Dacă m-a lovit bușteanul ala de la doi metri, mi-a afectat totul. Si din splina mi-a taiat. Mi-a lasat Monica ceva, adică niste vitamine de la ea, de acolo. Nu a uitat de mine, iau 10,12 pastile pe zi. Mi-e cam greu. Dacă mor? Vreau să mor pe pamanturile mele, în Romania. Îmi mai trimit fetele niște bani. Ce să faci cu 800 de lei?”, mărturisea tatăl surorilor Gabor, în urmă cu mai bine de un an.

La funeralii, din cele trei fiice ale bărbatului, doar una a participat. Este vorba de Alina Gabor, sora mai mare a Ramonei și Monicăi Gabor.

După dec.sul tatălui lor, Monica și Ramona Gabor au decis ca apartamentul în care a m.rit bărbatul să revină surorii lor mai mari, Alina. Ea este cea care a avut grijă de bărbat în ultimii ani de viață. De altfel, tot Alina și-a găsit tatăl fără suflare, după ce a încercat să îl sune de mai multe ori.

„Ele au hotărât ca apartamentul să îi rămână Alinei, care poate face orice dorește cu el. Așa este și corect, ținând cont că fata cea mare este cea care s-a ocupat de Emil în toți acești ani. Pe ea a căzut tot greul. Ea venea să îl ducă la spital, ea venea să îi facă de mâncare și curățenie. Probabil că va vinde apartamentul, Alina are casa ei și nu cred că se va muta acolo”, au dezvăluit apropiații celor două, pentru Impact.ro.

Sursa: wowbiz.ro