Ce a putut să pună Dorian Popa pe peretele biroului din casa de 300.000 de euro

Când spui: “Dorian Popa” te gândești imediat la piesele sale, la multă energie pozitivă, la glume care de care mai interesante, dar și la extravaganță! Ei bine, când și-a decorat vila de 300.000 de euro, cântărețul și-a dat frâu liber imaginației… Iar originalitatea și spontaneitatea, calități care îl definesc, se observă la fiecare pas pe care îl faci în noua lui locuință. Recent, artistul și-a uimit apropiații și fanii cu ceea ce a pus pe unul dintre pereții biroului aflat în casa lui.

La 31 de ani, Dorian Popa și-a construit casa visurilor sale în Domnești, o localitate aflată la marginea Bucureștiului. Potrivit mărturisirilor sale, locuința are 400 de metri pătraţi, piscină şi foişor. În prezent, cântărețul se află pe ultima sută de metri cu amenajarea, iar într-un episod de vlog urcat de curând pe contul lui de YouTube, a dezvăluit unul dintre locurile preferate din vilă. După cum puteți vedea atât în galeria foto a articolului, dar și în clipul de mai jos, artistul a pus pe unul dintre pereții biroului său un panou din mușchi și licheni stabilizați, ce au la bază dragostea pentru natural, ecologic şi neconvenţional.

“Vă arătăm marele perete din mușchi, Johnule! Stai așa, să aprindem și asta. (…). Mamă, miroase a salată, ești nebun?! Oau, Johnutzule, ce frumos este! E scos din priză acum… Păi, eu nu vreau să fie scos din priză, vreau să îl vedem și noi în priză, nu?!”, a spus Dorian Popa în timp ce era filmat de una dintre persoanele apropiate.

Nu mai e un secret pentru nimeni că natura a creat cele mai inspirate şi uimitoare ambianţe dintotdeauna… Cu alegerea sa, carismaticul cântăreț a adus puțin din magia naturii în spaţiul său personal și este extrem de încântat de ceea ce a ieșit.

“Bă, da ce frumos arată! Este senzațional! Deci, imaginați-vă că o să stau eu frumos – dă-te încolo… Când o să stau eu frumos pe canapea aici, Johnule… (…). Deci, imaginați-vă când o să stau eu pe canapea, cât de cool o să se vadă în spate meu ăsta aprins! (…)”, a mai spus entuziasmat actorul care joacă în serialul “Sacrificiul” de la Antena 1.

Sursa: canccan.ro