Câți bani a dat Vladimir Drăghia pe apartamentul cu vedere la lac! Câștigătorul Exatlon se va muta într-un complec rezidențial!

Fanii sunt interesaţi să afle câţi bani a dat Vladimir Drăghia pe apartamentul cu vedere la lac.

Nu e un secret câţi bani a dat Vladimir Drăghia pe apartamentul cu vedere la lac. Recent, prezentatorul emisiunii Fan Arena, de la Kanal D, şi-a anunţat admiratorii că se va muta cu familia, cât de curând, în casă nouă. „Ne-am luat casă. Mă rog, apartament, dar pentru noi va fi acasă şi asta e ce contează. Sperăm să fie de piatră, cum ne-aţi urat acum câteva luni”, a spus Vladimir Drăghia şi a postat o fotografie în care apare alături de iubita sa, Alice, şi macheta blocului.

„Partea care nu se vede, cea dinspre noi, cum ar veni, este la 10 metri de lac. E super frumos!”, a explicat Vladimir Drăghia. Complexul în care se va muta Drăghia, aflat în zona Băneasa-Pipera, este, conform broşurii de prezentare, al doilea concept rezidenţial boutique din România. Construcţia se află chiar pe malul lacului Valea Şaulei.

Din broşură se poate afla câţi bani a dat Vladimir Drăghia pe apartamentul cu vedere la lac. În ofertă sunt apartamente cu 2 camere, al căror preţ pleacă de la 77.999 de euro+TVA, cu 3 camere, de la 102.999 euro+TVA, şi cu 4 camere, de la 139.999 euro+TVA. Fiecare apartament din complex are câte o terasă, cu suprafeţe variabile între 15 metri pătraţi şi 110 metri pătraţi.