Cât costă casa în care Cornel Galeș a trăit alături de Ileana Ciuculete. Abia acum s-a aflat!

Cornel Galeș și Ileana Ciuculete s-au iubit cu mare patos, iar moartea artistei din anul 2017 l-a lăsat pe acesta cu un gol imens în suflet. Au avut împreună parte de o viață fără lipsuri și au știut întotdeauna să-și ofere tot confortul. Casa în care locuiau cei doi era una cum alți oameni doar visează, iar abia acum s-a aflat cât valora locuința în care Cornel Galeș și Ileana Ciuculete au trăit.

Cu siguranță oamenii s-au întrebat, măcar o dată, cât valorează casa în care Cornel Galeș și Ileana Ciuculete și-au dus traiul. Unul dintre cei mai buni prieteni ai regretatei artiste a spus tot adevărul despre această locuință, iar suma a surprins pe toată lumea!

Astfel, în urmă cu ceva timp, Nicuşor Mazilu, unul dintre cei mai buni prieteni pe care i-a avut Ileana Ciuculete a povestit în cadrul emisiunii „Agenția VIP” că valoarea casei în care Cornel Galeș a trăit cu Ileana Ciuculete se ridică undeva la suma de 200.000 de euro.

„(…). Valoarea estimată de mine în zonă e de peste 200 de mii de euro e evaluată această casă. (…). Când a cumpărat apartamentul din 1 Mai, copiii au locuit o perioadă la mine, pentru că Ileana era foarte ocupată. (…). O să aflăm cât de curând cât a costat casa, chiar dacă domnul Galeş nu vrea să spună.”, a spus Nicuşor Mazilu în cadrul emisiunii „Agenţia VIP” de la Antena Stars, imediat după moartea Ilenei Ciuculete.

Astfel, toată lumea și-a dat seama că cei doi au dus o viață fără lipsuri și casa în care au trăit a avut tot ce-i trebuie unui om și poate puâin mai mult.

Ileana Ciuculete s-a stins din viață pe data de 14 martie 2017, după o lungă luptă cu o boală necruțătoare.

Cornel Galeș a murit pe 30 noiembrie, după cum chiar unul dintre cei mai buni prieteni ai acestuia a declarat pentru Antena Stars. Văduvul Ilenei Ciuculete și-a pierdut viața într-un cumplit accident petrecut în Spania.

Cornel Galeș se mutase de ceva timp în Spania, acolo unde reușise cumva să ia viața de la 0. Cu toate acestea, se simțea mereu deprimat și trist și mulți dintre prietenii lui au povestit în spațiul public că aceste sentimente erau legate de moartea Ilenei Ciuculete.

Sursa: spynews.ro