CĂSUȚA DE VIS! A fost construită cu numai 30.000 de dolari!

Alek Lisefski, un bărbat din statul american California, a făcut o mișcare foarte inteligentă în momentul în care trebuia să își cumpere o casă împreună cu partenera sa Anjali și câinele lor, Anya.

În loc să facă un împrumut de sute de mii de dolari la bancă, pe care să-l plătească mai apoi toată viața, Alek și-a luat destinul în propriile mâini și a început să își construiască casa dorită, cu mai puțin de 30.000 de dolari.

Locuința are doar 3 metri în lățime și 6 în lungime, dar este ideală pentru un cuplu tânăr. „Locuind într-o asemenea casă, voi fi obligat și astfel voi învăța să trăiesc mai simplu și mai eficient”, spune proprietarul.

Căsuța este mobilă, a fost construită în Iowa și apoi transportată cu mașina într-o pădure din California. Are o bucătărie mică, dar complet echipată, o baie cu duș, un dormitor, hol, spații de depozitare din plin și multă lumină naturală, care intră pe ferestrele largi.

Alek, care are 31 de ani și lucrează ca designer web, spune că aceasta i s-a părut cea mai bună soluție pentru a nu se împovăra cu datorii la bancă. Banii astfel economisiți îi va folosi pentru vacanțe cu prietena și animalul lor de companie.

Uite ce a reușit să facă!