Case tip parter. Trei proiecte care sa va inspire

Puteti fi proprietarul unei case superbe si elegante si daca nu aveti bani pentru una cu etaj. Arhitectii vin cu solutii pentru cei care cauta locuinte moderne si nu foarte costisitoare.

Prima casa prezentata este compusa din living, trei dormitoare si garaj dublu. La exterior, peretii sunt imbracati in caramida decorativa, cu mai multe nuante de gri. Garajul nu este lipit de casa dar culoarul despartitor este acoperit cu o placa care se extinde pana deasupa intrarii din fata. Pentru aceasta casa trebuie sa detineti o parcela de teren cu dimensiuni minime de 26.10 x 25.90 metri.

Cum intri in casa, in stanga se afla bucatria, care are o mica camara si care este deschisa spre dining si living. Aceste doua zone beneficiaza de multa lumina naturala de la cele doua usi glisante de sticla securizata si de la fereastra de mari dimensiuni. Tot la intrare se afla si o baie mica, dotata cu cabine de dus.

Cele trei dormitoare se afla in partea din spate a casei si sunt deservite de o baie mai mare care are o cabina de dus si o cada de mari dimensiuni. Dormitorul matrimonial are un semineu propriu, care va crea o atmonsfera calduroasa si romantica in lunile mai friguroase.

Toate dormitoarele au iesire pe terasele care inconjoara casa. Aici veti putea sa mancati si sa va relaxati in zilele cu vreme placuta.

A doua casa prezentata are o suprafata utila de 97 de metri patrati. Livingul, dormitorul si cele doua bai sunt suficiente pentru o familie mai putin numeroasa. Locuinta este combinatia ideala intre traditie, modernism si eficienta.

Casa extinde zona de zi spre o terasa exterioara orientata spre acea parte a terenului care beneficiaza de mai multa liniste. Terasa are aproape 9 metri patrati.

A treia casa are trei dormitoare si garaj. Arhitectura exterioara este simpla, dar foarte atragatoare, fatadele fiind decorate cu caramida aparenta, in tonuri maronii. Acoperisul in patru ape are o nuanta mai inchisa, dar se potriveste perfect atat cu peretii albi, cat si cu cei placati cu caramida.

Casa are o suprafata de peste 121 de metri patrati, spatiu suficient pentru un living generos si trei dormitoare pentru o familie cu doi copii. Dormitorul matrimonial se afla in partea din spate a casei astfel ca va veti putea odihni fara sa fiti deranjati. Acest dormitor are si o baie proprie mica care este prevazuta cu o cabina de dus.

Surse: casapost.ro, uberhause.ro, casepractice.ro