Case sub 120 metri pătrați. Locuințe pentru familii cu 3-4 membri

E de la sine inteles ca suprafata unei case este foarte importanta, iar la fel de important este numarul incaperilor pe care o casa le are. Daca ai deja un teren, esti conditionat in ceea ce priveste amprenta la sol a casei, iar in ceea ce priveste numarul incaperilor, acesta difera in functie de cate persoane vor locui acolo. Astazi va prezentam 3 case sub 120 metri patrati, ideale pentru familii cu 3-4 membri.

Prima casa a fost gandita ca o casa economica si simpla, care sa acopere nevoile de locuire ale unei familii ce isi doreste sa schimbe apartamentul de la bloc cu o locuinta “pe pamant”. Diferenta o fac indeosebi finisajele exterioare moderne si cele doua balcoane in care relaxarea de seara nu poate avea asemuire.

A doua casa raspunde nevoilor estetice si de confort ale unui proiect de casa moderna, cu o forma compactă, care ii determina eficienta energetica și realizeaza o buna ergonomie a spatiilor. Imaginea de ansamblu a casei primeste un plus de farmec de la structura vizibila a acoperisului. Tencuiala decorativa alba, tamplaria si invelitoarea de culori calde realizeaza o combinatie menita sa sustina nota de eleganta a imaginii locuintei.

Ultimul exemplu este proiectul unei case pentru o familie tanara si moderna, ce apreciaza stilul de viata dinamic, insa intr-un ambient relaxant. Tratarea functionala a suprafetelor, liniile fatadelor si contrastul materialelor contribuie la imaginea arhitecturala contemporana a casei. Volumetria sobra este imbogatita estetic de porticul intrarii principale, care se poate extinde si amenaja, adaugandu-se astfel un spatiu recreational.

Pentru preturi va rugam sa consultati site-ul uberhause.ro.

Sursa: casepractice.ro