Case parter cu 3 dormitoare

Case parter cu 3 dormitoare superbe. Iată trei modele în stil clasic sau modern!

Casele pe un singur nivel pot fi mai comode, scutindu-te de urcari si coborari intre spatiile locative, si pot oferi in acelasi timp necesarul de astfel de spatii pentru o familie. Va prezentam trei modele de case parter cu 3 dormitoare, cu aspect elegant, atat in stil clasic, cat si in stil modern.

Prima este o casa mica, cu o suprafata utila de 105 metri patrati si design modern. Dispune in spate de o terasa partial acoperita, precum si de garaj.

Intr-o incapere mare, aproape cat jumatate din casa, are bucatarie deschisa, cu camara si un mic bar, locul de luat masa in continuare si apoi sufrageria, de unde se iese pe terasa din spate. Dormitoarele sunt accesibile printr-un hol, fiind dispuse astfel: doua mai mici in fata, apoi camera tehnica si baia, iar dormitorul matrimonial este in spate, bucurandu-se de mai multa intimitate, dar si de dressing si baie proprii.

Cel de-al doilea model, ceva mai mare, cu o suprafata utila de 116 mp, are un design clasic fermecator, cu pridvor, un perete rotunjit iesit in afara si multe ferestre mari, elegante.

Cuprinde un vestibul, cu camera tehnica alaturi, o bucatarie spatioasa aproape in intregime inchisa, locul de luat masa in acel colt pitoresc format de peretele iesit in afara si camera de zi in continuare, cu iesire in lateral, pe o terasa neacoperita. Un hol porneste catre cele trei dormitoare, asezate de o parte si de alta, iar baia este in capatul acestuia.

Cea de-a treia locuinta, cu o suprafata utila de 125 mp, are un design complex, foarte cald, cu caramida decorativa si lemn, frumos imbinate.

Exista de asemenea o mare incapere ce cuprinde bucatarie deschisa, dotata cu camara, loc de luat masa si camera de zi, in imediata ei apropiere este o baie de serviciu, apoi camera tehnica, si separat un hol ce duce la dormitoare si baie.

Sursa: casebinefacute.ro