Case mici cu trei dormitoare – 3 proiecte detaliate

Tot mai cautate de tinerele familii si ideale pentru o familie cu 4 membri, casele mici raman cea mai aleasă optiune datorită costurilor reduse de intretinere. Venim astazi să vă insipiram cu trei proiecte de case mici cu trei dormitoare ce imbină o arhitectură clasică si modernă si au o bună compartimentare a spatiului in interior.

Prima casă mică are o suprafată utilă de aproximativ 125 de m2 si are o arhitectură modernă ce atrage imediat privirile. O locuintă ce are doua bai, trei dormitoare, o bucătarie, un loc pentru servirea mesei, o camera tehnică si un living spatios. Pretul la cheie pentru această casă mică cu trei dormitoare este de 60 000 de euro.

A doua casa mică de astazi are o arhitectură traditională si imbină elemente din lemn cu caramida decorativă. Dacă doriti să vă construiti această casă pe structură din metal pretul este de 44 000 de euro iar daca doriti să vă construiti această casă pe structură din lemn pretul este de 47 000 de euro. O locuintă cu trei dormitoare, doua bai, o bucătarie, un loc pentru servirea mesei, o camera tehnică, un living spatios si o terasă superbă in spatele casei.

A treia casa mică cu trei dormitoare are o suprafată utilă de aproximativ 174 m2, din care garajul are 34 m2. Pretul pentru această casa mică construită din caramidă este de 79 000 de euro si 89 000 de euro pe structută metalica. Locuinta are trei dormitoare, două bai, o bucatarie, un loc pentru servirea mesei, o sufragerie spatioasă si o terasă superbă.

Ce părere aveti despre aceaste trei case de vis mici ? Care vă place mai mult sau care credeti ca se potriveste mai bine familiei dumneavoastră? Ce credeti că ii lipseste sau ce ati mai adauga la ea? Asteptăm părerile voastre in rubrica de comentarii. Daca v-au placut aceste case de vis mici vă invităm să le distribuiti si prietenilor vostri de pe facebook. Vă multumim pentru că ne urmăriti.

Surse: icase.ro, tooba.pl