Case care nu costă deloc mult. Până la 3 dormitoare la preț de garsonieră!

O locuinţa ieftină nu trebuie însemnepatru pereţisau “un acoperiş deasupra capului”, existând o mulţime de modele de case care nu costă mult, dar care arată unele de vis. Am selectat trei proiecte de locuinţe care atrag în primul rând prin aspect şi confortul promis şi pot fi totuşi realizate la preţul unei garsoniere.

Cu un design cald şi plăcut, prima casă are două dormitoare şi se întinde pe o suprafaţă de 83 de metri pătraţi, având o frumoasă terasă acoperită în lateral.

Are o suprafaţă utilă de 71 mp la parter, şi încă 42 mp în pod. La intrare este un vestibul, cu camera tehnică alături, şi apoi un mic hol central. Aproximativ jumătate din casă este ocupată de cele două dormitoare şi baie, iar în cealaltă jumătate este camera de zi cu bucătărie deschisă pe colţ. Chiar între camera de zi şi bucătărie, este o ieşire practică pe terasă.

Construită din cărămidă şi cu materiale standard, această casă costă 32.370 euro la cheie.

Amenajată tot pe un singur nivel, această casă are trei dormitoare şi o suprafaţă utilă de 76 mp. În lateral, unde nu are geamuri i se poate anexă un garaj sau o copertină în acelaşi scop.

Are un vestibul, de unde se intră în camera tehnică, şi un hol central de unde se intră în baie, cele trei dormitoare şi camera de zi. Această se prelungeşte cu locul de luat masă şi o bucătărie spaţioasă şi are ieşire în lateral, unde poate fi amenajată o terasă.

Costul construcţiei la cheie este de 34.710 euro.

Această casă are o arhitectură cu totul deosebită, cu o terasă înalta şi frumos decorată cu grinzi şi ferestre rotunde la mansardă. Suprafaţă utilă a locuinţei este de 70 mp, iar costul construcţiei la cheie este sub 32.000 de euro.

Intrarea se face din terasă în lateral, printr-un vestibul, din care porneşte un hol ce împarte parterul între camera de zi, aflată în dreptul terasei, şi separată de bucătăria cu loc de luat masă şi dormitor cu baie. În capătul holului există o cămăruţă ce poate fi folosită pentru depozitare. La mansardă este prevăzut un dormitor foarte spaţios cu o anticamera.

Sursă: casebinefacute.ro