Casă unifamilială cu două nivele în suprafață de 112 mp

Proiectul prezentat astăzi, încadreaza casa în categoria proiectelor de case mici şi ieftine, fiind un proiect prielnic atât pentru o locuință permanentă, cât şi pentru o casă de vacanță. Modelul de casă are o arhitectură simplă, uşor tradițională,  dar în acelaşi timp  foarte arătoasă şi modernă, îmbinând lemnul în detaliile exterioare cu zidăria .

Casa are structura din zidărie de Bca, un regim de înălțime P+M, o suprafață desfăşurată de 112.43 mp. Stâlpii masivi din lemn, şi balcoanele din lemn, întregesc aspectul exterior foarte  primitor.

Înălțimea  coamei este de 8,72 m, panta acoperişului este de 45°.

Parterul locuinței cu suprafața totală de 62, 59 mp este compartimentat în :

Living cu dinning place de 39.88mp,

Hol de 7,66 mp

Wc de 1.09 mp

Bucătărie de 12.28 mp

Baie de 1,68 mp

Loc de relaxare de 6 mp

Zona living-sufragerie- bucătărie se află în acelaşi spațiu, dar au funcțiunile foarte bine separate. Mansarda locuinței  cu suprafața totală de 49.84 mp este compartimentată în :

Dormitor 1 – 16.10 mp

Dormitor 2 – 9.62 mp

Dormitor 3 – 9.65 mp

Baie –  7.08 mp

Hol de 7.39 mp

Fereastrele mari cu tâmplărie din lemn şi geam termopan asigură suficientă lumină naturală, pe tot parcursul zilei, pentru toata casa, plus că etanşează perfect, asigurând linişte.

Pridvorul din față, îmbrăcat cu stâlpişori si gard din lemn ,  face locul în cadrul  casei să fie unul extreme de primitor.

Varianta “la cheie ” penru o astfel de  construcție (nu include costul terenului) a fost estimată la prețul de 69.000 euro, aproximativ 616 euro/mp . Fotografiile din interiorul casei au rolul de a vă inspira în decorarea casei. Rolul articolului este de a vă oferi o sursă de inspirație.

Dacă v-a plăcut proiectul acestei case de vis,  şi considerați că poate fi o sursă de inspirație pentru dumneavoastră  vă invităm să-l distribuiți şi prietenilor de pe facebook. Vă mulțumim.

 

Sursa: domowy.pl

 

 

.