Casă pe plajă – proiect detaliat cu fotografii din interior

O casă situată pe plajă este visul multor persoane, dar puțini sunt norocoşii care dețin o astfel de locuință.

Proiectul prezentat astăzi este o superbă construcție pe structură din lemn, cu regim de înălțime parter cu etaj parțial. Casa are o suprafață desfăşurată de 156.73 mp.

Tratat profesional, lemnul folosit în ridicarea construcției îi dă rezistență şi elasticitate construcției. Optarea pentru un proiect de casa din lemn oferă o structură sigură în cazul unui curtemur.

Casele cu structură de lemn, se pliază perfect cu  standardele de confort eco: căldura bine păstrată iarna, aer plăcut vara, umiditate la nivel optim.

Arhitectura acestei locuințe poate fi descrisă ca modernă. prietenoasă şi familiară. Poate fi edificată pe un teren lângă un lac sau chiar pe plajă ori în apropierea acesteia.

La interior aranjamentul simplu,  minimalist și funcțional  se îmbină excelent cu  tehnologia modernă. S-au evitat grinzile și stâlpii , s-a optat pentru lasarea lor în culoarea natur tocmai pentru a nu încărca spațiul.

Există vedere față – spate încă de la  intrarea în foaier. Camera de zi este boltită și are un șemineu placat cu piatră albă decorativă, pardoselile sunt din lemn, permițând o curățare imediată a nisipului.

Punctele de vedere sunt remarcabile, peste tot la interior regăsindu-se scoici, stele de mare, năvoade .

Bucătăria este deschisă pentru sufragerie, scaunele sunt disponibile la o masă tip tejghea.

Locuința are 4 dormitoare şi 3 băi, oferind suficient spațiu pentru o familie cu 3 membrii. Etajul găzduieşte o cameră de oaspeți şi un grup sanitar.

Veranda din spate este acoperită și are punți deschise pe ambele părți, cât și în față.

Varianta “la cheie cu toate finisajele superioare incluse ” a unei astfel de  construcții (nu include costul terenului) poate fi  estimată la prețul de 78.000 euro, aproximativ 497 euro/mp .

Fotografiile din interiorul casei au rolul de a vă inspira în decorarea viitoarei case.

Dacă v-a plăcut proiectul acestei case de vis,  şi considerați că poate fi o sursă de inspirație pentru dumneavoastră vă invităm să-l distribuiți.

Sursa: eurohouse.us