Casă mică si cochetă in suprafată de 60 mp

Această casă cu arhitectura clasică, si exterior elegant, este perfectă pentru persoanele care sunt la inceput de drum sau doresc o casută cochetă de  vacantă.

Proiectul de casă este ideal pentru o singură familie, are o suprafață locuibilă de 40mp si o suprafată desfăsurată de 62mp .

Locuinta este o constructie din Bca, are  înălțimea de 5,6 m (cel mai înalt punct al acoperișului) și unghiul de înclinare al acoperișului este de 30˚.

Dimensiunile mici si costurile reduse de intretinere o transformă in locuinta ideală atât pentru zona urbană cât si pentru zona montană.

La interior casa este formată dintr-un living cu dining si bucătărie open space precum si un dormitor  aflat in partea stangă a casei .

Compartimentarea interioară a casei este alcătuită din :
Vestibul – 2,56 mp

Hol – 3,24 mp

Baie – 4,93 mp

Dormitor – 8,79 mp

Bucătărie – 6,13 mp

Camera de zi + dining – 13.88 mp

Terasa exterioara – 21,35 mp

Depozit exterior de lemne – 1.21 mp

Varianta “la cheie cu toate finisajele superioare incluse ” a unei astfel de  construcții (nu include costul terenului si mobilierul) poate fi  estimată la prețul de 38.000 euro, aproximativ 633 euro/mp .

Fotografiile din interiorul casei au rolul de a vă inspira în decorarea viitoarei case. Rolul articolului este de a vă oferi o sursă de inspirație.

Dacă v-a plăcut proiectul acestei case de vis şi considerați că poate fi o sursă de inspirație pentru dumneavoastră vă invităm să-l distribuiți pe facebook.

Sursa: projekty.ign.com.pl