Casă mică în suprafață de 56 mp cu o arhitectură modernă

Pentru o familie restrânsă, o casă mică răspunde se pliază pe deplin nevoilor şi bugetului acesteia, făra a deveni în timp o povară greu de întreținut .

Spațiul mic al unei locuințe este doar o impresie, casa cu dimensiuni reduse dovedindu-se mai spațioasă decât lasă să se vadă cu ochiului liber.

Proiectul prezentat astăzi ,este o casă extrem de cochetă ,cu regim de înălțime doar parter,  o arhitectură modernă şi o suprafață de 56 mp.

Pe cei 56 de metri pătrați, casă oferă spațiu suficient, fiind structurată într-un living, cu loc de luat masa şi bucătărie, toate trei fiind într-un spațiu deschis de 35.72, un dormitor de 13.94 mp, cu dressing exterior de 2.5 mp, 1 spălătorie de 1,5 mp şi o baie de 3 mp, oferind spațiu suficient pentru o familie de două persoane.

Casa impresionează prin designul exterior în care predomină inserțiile pe structură din lemn, ce contrastează plăcut cu tâmplăria ferestrelor şi cu acoperişul, ce creează impresia unor volume separate.

Din dormitor  se poate accesa  baia, care are două intrări pentru a îmbunătăți funcționalitatea, atât din hol cât şi din dormitor .

La parter, living-ul cu locul de luat masa comunică cu spațiul verde al curții din spatele casei prin intermediul unei terase mici  deschise.

Construcția este o vilă modernă, adaptată vieții dinamice, cu spații bine gândite, ce poate fi amplasată în orice zonă rezidențială .

Varianta “la cheie cu toate finisajele interioare incluse” pentru o astfel de  construcție (nu include costul terenului) a fost estimată la prețul de 32.000 euro, aproximativ 571 euro/mp . Fotografiile din interiorul casei au rolul de a vă inspira în decorarea casei.

Dacă v-a plăcut proiectul acestei case de vis,  şi considerați că poate fi o sursă de inspirație pentru dumneavoastră vă invităm să-l distribuiți şi pe facebook. Vă mulțumim.

Sursa: planosdecasasmodernas.com