CASA FLINSTONE, cum arată în varianta din viața reală!

Următoarea casă de piatră este o locuință realizată în stilul celebrei case a familiei Flinstone, din desenele animate cu același nume. Scoasă la vânzare în Malibu, Statele Unite ale Americii, pentru suma de 3,25 milioane de dolari, reședința ce pare transportată cu mașina timpului direct din epoca de piatră este de fapt o locuință de lux, care dispune de facilități și tehnologie de ultimă generație.

Casa de piatră seamănă izbitor de mult cu locuința unora dintre cele mai îndrăgite personaje animate din copilărie. Mobila a fost comandată și personalizată pentru a se integra perfect în spațiul și design-ul locuinței, ferestrele au o formă neregulată, iar toate materialele au fost alese astfel încât să respecte originalul.

Nu vă lăsați înșelați de asemănarea cu o locuință primitivă, deoarece casa nu are nicidecum dotările unei locuințe din epoca de piatră. Dispune de Internet și acces la programe TV prin satelit, un dormitor, două băi și o bucătărie în stil neolitic, care ascunde în spatele dulapurilor electrocasnice și dotări de ultimă generație. Camerele sunt confortabile și aerisite, iar ferestrele oferă o priveliște superbă asupra mării.

Fostul locatar al casei, Dick Clark, un celebru realizator american de televiziune a decis să îți schimbe domiciliul, motiv pentru care casa familiei Flinstone din Malibu a fost scoasă la vânzare.