Casă de vis tip conac cu o arhitectură deosebită si un interior ce merită văzut

 

O casă boierească de tip conac, va fi întotdeauna o construcție care va dăinui în timp şi va încânta privitorii prin arhitectura sa excentrică şi unică.

Proiectul pe care am ales să îl prezentăm este o locuință unifamilială realizată în stil conac, cu o suprafață desfăşurată de  357 mp.

Locuinţa este desfăşurată pe două niveluri, parter plus etaj şi un garaj  de 83 mp cu loc pentru 3 maşini.

Parterul are o suprafața de 204.76 mp şi este destinat zonei de zi, livingului cu locul de luat masa , camera de oaspeți, 3 băi, bucatarie. In partea stângă a fațadei principale, se află biblioteca care este, totodată, şi camera de oaspeți. Soba în stil tradițional cu modele din fier forjat, este un obiect de decoraţiune interioară care dă foarte multă intimitate zonei de living.

Etajul are o suprafață de 152.27 mp şi este destinat celor 4 dormitoare , 3 bai şi un hol .

Detaliile arhitecturale, de la exterior sunt date de fațada placată parțial cu piatră naturală şi de tâmplăria din lemn a ferestrelor în tonuri de maro.

Pentru un plus de intimitate fiecare fereastră are la exterior obloane din lemn, exact cum aveau vechile conace boiereşti.

In spatele conacului există o terasă deschisă care poate fi amenajată ca loc de relaxare. Marea majoritate a obiectelor de mobilier din interior sunt realizate din lemn masiv, aducând aerul boem al vremurilor demult apuse în realitatea mondenă a zilelor noastre.

Cei care doresc o locuinţă în stil tradiţional de conac sunt de cele mai multe ori persoane care au trăit în străinătate şi au văzut că în alte ţări acest tip de arhitectură este foarte apreciată şi cultivată, au văzut că este un semn de nobleţe să ai o casă cu arhitectură tradiţională.

Varianta “la cheie cu toate finisajele superioare incluse ” a unei astfel de  construcții (nu include costul terenului si a mobilierului) poate fi  estimată la prețul de 200.000 euro, aproximativ 560 euro/mp .

Fotografiile din interiorul casei au rolul de a vă inspira în decorarea viitoarei case.

Dacă v-a plăcut proiectul acestei case de vis,  şi considerați că poate fi o sursă de inspirație pentru proiectele dumneavoastră viitoare vă invităm să-l distribuiți şi prietenilor de pe facebook. Vă mulțumim

Sursa: dreamhomesource.com