Casă de vis pe un singur nivel ideală unei familii cu 4 membri

De obicei casele pe un singur nivel oferă avantajul unei zone de locuit generoase, ce poate fi formată din  bucătărie, sufragerie, loc pentru servirea mesei (după modelul american tip spațiu deschis).

În stilul tradiţional acest spaţiu era delimitat de pereţi, dar în varianta modernă a zilelor noastre, se preferă  foarte mult spaţiile deschise. Arhitecţii se simt mai liberi să aleagă şi  să proiecteze camere mult mai înalte, luminoase şi aerisite.

Proiectul casei are un singur nivel,  o suprafață desfăşurată de 124 mp, înălțimea clădirii este 7.40 m, panta acoperișului de 30 °, iar suprafața de teren pe care a fost ridicată are dimensiunile de 23.60×21.70mp.

Compartimentarea interioară este una foarte simplă şi aerisită, zona de zi fiind delimitată de zona de noapte printr-un hol.

Conform planului architectural avem următoarea compartimentare a locuinței:

Living de 33,3 mp

Bucătărie de 10.2 mp

Dressing de 2.9 mo

Vestibul de 4.6 mp

Hol de 6.6 mp

Wc de 2.6 mp

Baie de 6.3mp

Hol de  5.3 mp

Dormitor 1 de 14.9mp

Dormitor 2 de 11.6 mp

Dormitor 3 de 11.6 mp

Birou de 14.2 mp

Amenajarea interioară a locuinței ne poartă într-un spațiu ce arată foarte prietenos şi primitor. Construcția este ideală pentru o familie cu 3 membrii, regăsindu-se  toate condițiile unui trai decent .

Design-ul exterior este o  combinație nobilă de pereți colorati cu galben , acoperişul din țiglă ceramică în nuanță de roșu închis, şi cadrul tâmplăriei  din lemn natural  al ferestrelor şi uşilor. Uşile din partea laterală a locuinței sunt vitrate, proiectate pe semirotund, deschizându-se larg către terasa exterioară.

Varianta “la cheie cu toate finisajele superioare incluse ” a unei astfel de  construcții (nu include costul terenului) poate fi  estimată la prețul de 67.000 euro, aproximativ 540 euro/mp . Fotografiile din interiorul casei au rolul de a vă inspira în decorarea viitoarei case.

Sursa: dom4m.com.ua