Casă de vis modernă in suprafată de 140 m²

Este foarte important să avem o viziune clară asupra lucrurilor pe care le dorim. Majoritatea familiilor isi doresc o casă de vis cu suprafată mică care să intrunească următoarele cerinte: costurile mici de intretinere si de constructie.

Pentru că tinem cont de aceste obiective, am găsit o casă de vis care se incadrează in tiparul caselor accesibile din punct de vedere economic. Casa de vis are un design modern, solid si clasic, diferită ca si concept de alte constructii prezentate pana acum.

Sistemul de proiectare este clasic cu incăperi inchise si intime, asigurand confort si eficientă termică, nu mai intalnim deschiderile mari intre camere. Dupa analiza planului, avem un vestibul de intrare care duce către holul principal din care sunt distribuite toate functiunile imobilului.

Pentru zona activitatilor zilnice avem bucătăria spatioasă care este separată de zona de zi, dar se află in imediata sa apropiere, si este dotată cu un spatiu tehnic care face legătura cu garajul. Inaintand către living observăm locul pentru servirea mesei si amenajarea zonei de conversatie si relaxare. Bineinteles că livingul beneficiază de o latură mare vitrata către o terasă exterioară circulară, dar si de un semineu pe latura opusă a camerei.

Dotat cu o baie de serviciu si o baie mare comună, holul distribuie si accesul către zona de noapte compusă din două dormitoare pentru o persoană si un dormitor matrimonial. Acestea sunt retrase cu scopul să asigure linistea si confortul necesar odihnei. Scările sunt destinate circulatiei către pod unde vă puteti amenaja un spatiu pentru depozitare.

parter

 1. vestibul – 4,1m²
 2. hol – 9,0m²
 3. bucătărie – 13,3m²
 4. spatiu tehnic. – 7,0m²
 5. camera de zi – 31,6m²
 6. dormitor – 11,0m²
 7. dormitor – 13,8m²
 8. dressing / scări – 3,3m²
 9. hol – 5,3m²
 10. baie – 6,1m²
 11. dormitor – 13,3m²
 12. baie serviciu – 1,5m²
 13. garaj – 19,3m²

Interiorul a fost ales in stil clasic, in culori naturale si tonalitati calde de crem si maro care dau o notă elegantă incăperilor, mai ales prin candelabrele luminoase ce ajută la sublinierea contrastului. Tot in acelasi design s-a proiectat si exteriorul , folosind contrast cald-rece.

Fatadele sunt evidentiate prin tratarea peretilor exteriori in tonalitati diferite si a soclului ce creeaza senzatia de monumentalitate. Astfel s-a creat un volum deosebit, jucat pe nivelul parterului prin decalaje si un acoperis fronton. Un plus este dat si de plan , existand versiunea fără garaj, iar terasa exterioară isi pune amprenta pe amenajarea peisagistica a casei de vis.

Casa este ideală pentru o familie de 3-4 membri ce isi doresc sa beneficieze de conditii optime de trai si confort.

Pretul estimativ, la cheie, cu toate utilitatile si finisajele incluse, al acestei case de vis (fara teren) este de 89.000 euro – 636 euro/mp. Fotografiile au rolul de a va inspira. Noua ne-a plăcut această propunere! Ce părere aveti despre aceasta casa de vis modernă ?  Ati locui in ea ? Ce credeti ca ii lipseste sau ce ati mai adăuga la ea? Asteptăm părerile voastre in rubrica de comentarii. Daca v-a plăcut această casă de vis vă invităm să o distribuiti si prietenilor vostri de pe facebook. Multumim pentru că ne urmăriti.

 

sursa: dom.pl