Casă de vis modernă fără etaj – proiect detaliat

Astazi vă prezentăm o casă de vis ideală pentru o familie cu patru sau cinci membri care isi doresc o locuintă cu un interior si exterior modern ce iese in evidentă fată de restul caselor.

Această casă de vis are o suprafată de 160 metri pătrati si un garaj spatios pentru doua masini. Imbinarea dintre lemn si beton, amplasarea modernă a ferestrelor dar si terasa spatioasă acoperită face ca această casă de vis să atragă privirile imediat.

La intrare găsim un dressing spatios, o sufragerie generoasă ce are mare parte din pereti construiti din sticlă iar acest lucru ii ofera lumină naturală pe intreg parcursul zilei dar si o vedere de ansamblu asupra intregii grădini de vis.

Apoi găsim dining-ul room-ul pentru servirea mesei, o bucătarie cu camară pentru depozitarea alimentelor. In continuare se află trei dormitoare spatioase cu baie si dulap, inca două camere suplimentare ce pot fi transformate in birou/cameră tehnică sau camere pentru oaspeti si garajul ce poate adăposti două masini.

Alt atu al acestei case de vis este terasa generoasă pe care se poate iesi cu ajutorul usilor de terasă glisante atat din sufragerie cat si din cele două dormitoare.

Terasa de vis de 36 m2 este ideală pentru odihnă dar si pentru intalnirea cu intreaga familie si prietenii. Vă prezentăm in continuare datele din schita acestei case de vis.

Holul are 3,9 metri patrati

Garderoba are 3,7 metri patrati

Camara tehnica are 1,6 metri patrati

Bucataria are 15,1 metri patrati

Sufrageria si Dining room-ul au 43,4 metri patrati

Toaleta are 1,9 metri patrati

Dressing-ul are 4,8 metri patrati

Camera 1 are 11,1 metri patrati

Camera 2 are 16,1 metri patrati

Camera 3 are 15,9 metri patrati

Baia are 10,2 metri patrati

Camera 4 are 14,8 metri patrati

Camera depozitare are 3,6 metri patrati

Camera centrala are 4,6 metri patrati

Coridorul are 14,7 metri patrati

Garajul are 35,7 metri patrati

Terasa 35,5 mp

Ce părere aveti despre această casa de vis ? Ati locui in ea ? Ce credeti că ii lipseste acestei case de vis sau ce ati mai adauga la ea? Asteptăm părerile voastre in rubrica de comentarii. Dacă v-a placut această casă de vis vă invitam să o distribuiti si prietenilor vostri de pe facebook. Vă multumim pentru că ne urmăriti.

Sursa: extradom.pl