Casă de vis mică si cochetă de 57 mp cu un interior boem

De la mic la mare, lumea începe să vadă în casele mici şi cochete spațiul ideal, economic şi practic în egală masură, o  locuință cu dimensiuni mici dovedindu-se a fi mai încăpătoare şi mai confortabilă decât ar părea la prima vedere.  O locuință de dimensiuni reduse reprezintă soluția ideală pentru cei dintre dumneavoastră care doresc o casă cu un buget redus.

Casele de dimensiuni mici  prezintă marele avantaj al posibilităților nelimitate de compartimentare internă. Daca aveti deja  aciziționat un teren într-o zona liniştită şi va place să petreceți timpul în natură, acest proiect de casă pe care îl propunem astăzi poate fi proiectul perfect pentru o casă ieftină şi mică. Arhitectura proiectului prezentat astăzi se remarcă printr-o îmbinare armonioasă a mai multor volume care alcătuiesc un design dinamic, o paletă de culori îmbinate armonios cu lemnul acoperişului şi corpurile de iluminat exterioare.

Proiectul de locuință  mică şi cochetă, are o arhitectură simplă desfăşurată pe un singur nivel. Cu o suprafață locuibilă de 57 mp, casa este, ideală pentru o familie alcatuită din 2-3 persoane. Planul casei asigură o exploatare optimă a spațiilor, prin amplasarea în acelaşi spațiu a sufrageriei,locului de luat masa şi a bucătăriei .

Proiectul se poate modifica şi adapta cerințelor dumneavoastră, puteți mări sau micşora camerele, se pot adăuga uşi glisante dacă se doreşte compartimentarea livingului de bucătărie.

Spațiul general de 57mp este  compartimentat în aşa fel încât crează senația de loc spațios şi simplu amenajat, printr-un  living cu loc de luat masa şi bucătărie în suprafață de 35mp,1 baie de 4.5mp, si 2  dormitoare de 8.50mp .

In bucătărie este suficient spațiu pentru aragaz, chiuveta şi frigider, precum şi dulapuri pentru depozitare . Construcția este din cărămidă, însă poate fi lejer executată și din BCA. Aerul cochet al casei este dat de finisajele naturale cu elemente din zidărie decorativă şi lemn, în culori calde.

Ferestrele de diferite dimensiuni cu tâmplărie din lemn, contribuie la întregirea stilului boem al casei. Varianta “finisată” pentru această casă a fost estimată la prețul de 35.000 euro, 614 euro/mp. Fotografiile din interior au rol sa va inspire in decorarea casei.

Dacă v-a plăcut proiectul acestei case de vis moderna, şi considerați că poate fi o sursă de inspirație, vă invităm să-l distribuiți şi prietenilor de pe facebook. Vă multumim  pentru că ne urmăriți.

Sursa: pinoyeplans.com