Casă de vis in zona suburbană

Datorită supraglomerarii urbane, zonele suburbane sunt cele mai căutate, mai ales pozitionarii avantajoase in apropiere de oras. Casa de vis propusă de noi astăzi este ideală pentru o familie de 4 membrii care cauta linistea zonei, cat si accesul rapid către oras.

Proiectul propune un concept clasic pe parter, cu un singur garaj (26,20mp) cuprins intr-o constructie bloc, si un acoperis fronton, in două ape ce conferă un aspect dinamic fatadei principale. Exteriorul casei a fost gandit ca o compozitie de materiale si texturi dintre finisajul de lemn, tencuiala alba si acoperisul de culoare inchisa din ceramică, impreună dau contrast fatadelor.

Accesul in imobil se face print-un vestibul ( 5,75mp) care face legatura si cu un spatiu tehnic. Viziunea asupra interiorului a fost gandită cu scopul de a avea o bună comunicare intre spatii si a satisface nevoia celor care vor să petreacă timp cu familia.

Specialistii au intentionat sa obtină confort si functionalitate, au mers pe acelasi contrast de aspect natural, ca si exteriorul. De aceea zona de zi (19,6 mp) dispune de un spatiu deschis către bucatarie (9,05mp) si zona de circulatie (6 mp) , fiind prevazută si cu o terasă (5,2mp).

Zona de noapte este formată din 3 dormitoare , unul matrimonial cu o suprafată rezonabilă (15mp) si 2 dormitoare mici pentru o singură persoană (11mp), alegerea perfectă pentru o familie. Propunerea structurii se bazează pe cadru de lemn, iar designul are ca punct de reper , casa traditională.

Este o solutie perfectă pentru o casă de vis in apropierea orasului, mai ales ca dispune de toate facilitatile, are un interior modern si compact, beneficiază in acelasi timp de spatiu verde util print-o gradină primitoare. Daca aveti planuri de a vă reloca către o zonă mai putin aglomerată si utilă , acesta este un proiect potrivit care se poate adapta cerintelor dumnevoastră.

Pretul casei este aproximativ 75 000 euro in functie de modificari. Fotografiile au rolul de a vă inspira. Noua ne-a stranit interesul datorită avantajelor de care dispune proiectul. Ce părere aveti? Dacă v-a plăcut această casă de vis , vă rugăm să o distribuiti si prietenilor pe facebook. Vă multumim pentru că ne urmariti.

sursa : extradom.pl