Casă de vis în suprafață de 103 mp, ideală pentru o familie cu 3 membri

Atunci când dorim construcția unei casa de vis, începem cu  achiziționarea unui proiect de casă, care să fie unic în felul lui.

Proiectul prezentat ne aduce în prim plan, un alt tip de arhitectură, unul modern, diferit şi spectaculos.

Îmbinarea arhitecturii exterioare, realizată din linii curbe şi forme geometrice,  cu utilitatea fiecărei încăperi din interior oferă un confort deosebit oricărui locatar.

Locuința cu regim de înălțime Parter cu Mansardă, în cei 103mp oferă spații de relaxare, terase exterioare,şi camere spațioase, bine compartimentate, cu ferestre mari ce permit iluminarea naturală a încăperilor.

Terenul pe care a fost construită are suprafața de 19.6m x19.4m.  Înălțimea casei este de  8,61 m, acoperişul are o pantă de 45 °.

La parter este o zonă de zi cu zi, care constă într-un living mare cu şemineu conectat cu zona de luat masa și bucătăria deschisă.Tot parterul găzduieşte o baie și un birou.

Vestibul 6,28 mp

Zona de dinning 4,42 mp

Bucătărie 15,86 mp

Camera de zi 25.63 mp

Baie 3,14 mp

Birou 4,96 mp

Mansarda este o zonă de noapte cu două dormitoare dressing,balcon  şi o baie mare.

1.Dormitor de 15.77mp

2.Dressing de 3.29 mp

3.Dormitor 2 14.97mp

4.Baie de 4.71 mp

5.Casa scării de 4.10 mp

La parter există proiectate de jur împrejur loc pentru amenajarea teraselor exterioare.

Varianta “la cheie cu toate finisajele superioare incluse ” a unei astfel de  construcții (nu include costul terenului) poate fi  estimată la prețul de 65.000 euro, aproximativ 631 euro/mp .

Fotografiile din interiorul casei au rolul de a vă inspira în decorarea viitoarei case. Rolul articolului este de a vă oferi o sursă de inspirație.

Dacă v-a plăcut proiectul acestei case de vis,  şi considerați că poate fi o sursă de inspirație pentru proiectele dumneavoastră viitoare vă invităm să-l distribuiți şi prietenilor de pe facebook. Vă mulțumim

Sursa: tooba.pl