Casă de vis in stil contemporan in suprafată de 133 m²

Cea mai mare cerinta a pietei imobiliare pentru proiecte de case de vis se bazeaza pe locuintele individuale destinate unei familii care sa se incadreze in anumite standarde functionale si sa fie accesibile din puncte de vedere financiar.

Astazi vrem sa va prezentam un proiect diferit din punct de vedere al conceptului, dar care se adapteaza necesitatilor primordiale ale unei familii.

Proiectul reprezinta o casa de vis in stil contemporan cu un design aparte si o estetica ce sugereaza arhitectura unei vile moderne.

Contrar asteptarilor, locuinta are o suprafata decenta de 133 mp si este dezoltata pe doua nivele, un parter (71,2 mp fara suprafata garajului) ,destinat activitatilor zilnice si un etaj (61,7 mp) alocat zonei de noapte si odihna.

PARTER   71,2 m²
Vestibul  7,6 m²
Hol    7,0  m²
Baie 3,2 m²
Bucatarie    8,8 m²
Dining  10,8  m²
Living   23,0 m²
Dormitor   10,8 m²
Garaj  21,1 m²
Spatiu tehnic  6,6 m²

MANSARDA    61,7 m²
Hol  7,2 m²
Baie 9,3 m²
Dus 5,0 m²
Dormitor matrimonial 16,5 m²
Dormitor 12,0 m²
Dormitor  11,7 m²

Designul exteriorului este remarcabil prin alegerea unor forme geometrice simple tratate cu finisaje discrete in tonalitati dechise si neutre de
alb/crem.

Pe anumite portiuni s-a folosit piatra naturala in contrast cu zonele vitrate, cu scopul de a sublinia verticalitatea cladirii si de a pune in evidenta decorul fatadelor si monumentalitatea.

Interiorul s-a dezvoltat din planul functional al proiectului, cu un vetibul de primire care face legatura cu garajul care poate fi adaugat pe viitor si  spatiul imens al zonei de zi.

Acesta a fost gandit ca un joc decalat intre zona de conversatie, locul de luat masa si bucatarie, toate comunicand intre ele prin expunerea lor ca spatii deschise.

Central se afla un semineu clasic ce asigura caldura si da o nota de eleganta camerei. In retragerea activitatilor zilnice se afla o baie de serviciu si un dormitor pentru oaspeti care poate fi transformat in birou util. Etajul destinat zonei e noapte, beneficiaza de un dormitor matrimonial si doua dormitoare single, avand acces la o baie spatioasa eficienta.

Respectand conceptul exteriorului, la interior s-au folosit finisaje elegante, in aceleasi tonalitati deschise cu scopul de a crea luminozitate si a reda un aspect de camin primitor si calduros. Volumul constructie are un farmec deosebit si impunator, iar facilitatile si designul ii asigura avantajele unei case de vis superbe cu un proiect unic.


Pretul estimativ, la cheie, cu toate utilitatile si finisajele incluse, al acestei case de vis (fara teren) este de 75.000 euro – 560 euro pe metru patrat construit. Ce parere aveti despre aceasta casa de vis ? Pozele au rolul de a va inspira ! Ati locui in ea ? Ce credeti ca ii lipseste sau ce ati mai adauga la ea? Asteptam parerile voastre in rubrica de comentarii. Daca v-a placut aceasta casa de vis va invitam sa o distribuiti si prietenilor vostri de pe facebook. Multumim pentru ca ne urmariti.

sursa: dobredomy.pl