Casă de vis în stil clasic cu piscină, garaj si mansardă

Casă  de vis în stil clasic cu suprafață de 182 mp, cu piscină, garaj si mansardă.

Fiecare dintre noi  ne-am dorit, măcar o dată în viață  să locuim într-o casă mare, elegantă, frumos decorată, asemănătoare celor din filme, unde putem petrece timp pretios cu familia şi prietenii si să ne putem relaxa la o mică piscină. Fiindcă nu trebuie neaparat să mergi la cinema pentru a-ți vedea visul implinit, cu un plan arhitectural bine pus la punct  poți avea o asemenea casă cu piscina si garaj chiar în orașul tău, pe terenul pe care il detii.

Pentru iubitorii de formă clasică, forma compactă, rezultată din linia de plic și acoperiș similar cu un pătrat, care dă efectul dorit de luminozitate, detaliile subtile de la exterior, fațada sofisticată, împreună cu reflexiile calde ale zugrăvelilor, dau casei o notă aparte de eleganță şi  creează o atmosferă plăcută atât la exterior cât şi la interior.

Casa cu piscina si garaj de astăzi este un bungalou confortabil in suprafata de 182 m, cu mansardă , o mica piscină lângă casă şi garaj dublu la subsol . Are regim de înalțime parter în suprafață de 112.21 mp şi o mansardă de 69.49 mp, fiind ideală pentru  familiile  cu 3 copii.

Neocupând mult spațiu, piscina mică din beton , întărită cu fier forjat, iar apoi tencuită după bunul plac, pictată sau încadrată cu gresie este uşor de amplasat pe proprietățile în care spațiul liber este destul de îngust, spre deosebire de piscinele obişnuite care necesită suprafețe mari şi eforturi considerabile de amenajare.

La parterul casei cu piscină si mansardă au fost proiectate  : o cameră de zi de tip open space cu  zonă pentru servirea mesei de 33,5 m, cu șemineu în mijlocul încăperii , bucătaria de 8,6 m, vestibul 3.1 m,  și o scară decorativă de 3,6 m2 care face legătura între parter şi etaj.

Tot la parter a fost proiectată şi o  cameră pentru birou de 7,91 m, toaleta de 1,21 m, dressing de  2.33 m şi garaj pentru două maşini de 28.84 m, un hol la intrare de  5,08 m, camera centralei de 9,99 m şi o mică terasă de 8,05 m  în partea din spate a casei.

Iluminarea naturală potrivită ce provine atât prin ferestrele mari din lemn stratificat  cât şi din culorile vii ale zugrăvelilor interioare creează o atmosferă extrem de romantică. La mansardă casa cu piscină si garaj are proiectate 3 dormitoare (dormitor matrimonial cu baie proprie , dressing şi balcon 29.22 m, dormitor de 11,62 m, dormitor de 14.17 m,  hol 6,09 m, precum și o baie comună 8,39 m.

Există posibilitatea de aranjare a unei camere în podul casei, de exemplu, mărindu-se spațiul cu încă o cameră. Designul interior al casei oferă posibilități aproape infinite de amenajare, în conformitate cu nevoile fiecarei familii și gusturile rezidenților, fiind foarte spatioasă. Dimensiunea şi forma acoperisului acestei case cu piscina si garaj dau senzația unei case mult mai spațioase decat este în realitate.

Detalii constructive

Suprafață parter  112.21 m

Suprafață mansardă 69.49 mp

Înălțimea casă de 9,07 m

Lățimea minimă a parcelei  de teren 21,69 m x 19.84 m

Unghiul acoperișului  40 de grade

Acoperiș: structură din lemn, cu o acoperire de plăci ceramice, ciment și țigle.

Ziduri: caramidă

Scări interioare: fier forjat cu  lemn.

Piscina mică zidită din beton, cu o adancime de 2 m.

Prin construirea piscinei langă casa cu garaj si mansardă, veţi armoniza cu siguranţă piscina cu grădina şi casa dumneavoastră de vis .  Puteţi introduce elemente spectaculoase in acest proiect (statuiete din piatră şi figurine decorative pentru exterior), care vor spori considerabil frumuseţea curţii şi, de ce nu, valoarea proprietăţii. Pretul acestei case cu piscină, mansardă si garaj este de 85.000 euro, aproximativ 467 euro/mp. Dacă v-a plăcut această casă cu mansardă si garaj vă invitam să o distribuiti si prietenilor vostri de pe facebook. Vă multumim pentru că ne urmăriti.

Sursa: e-projekty.pl