Casă de vis elegantă cu suprafata de 138 m² si un interior ce merită văzut

Astăzi vă propunem un proiect uimitor: o casă de vis elegantă cu o arhitectură superbă din punct de vedere estetic dar si spatioasă, ideală unei familii de 3-4 membri.

Proiectul a fost inspirat din arhitectura mediteraneană, fiind o imbinare de finisaje moderne, cu detalii decorative incadrate in volum, accesibilă ca locuintă si cu cele mai inovative dotări.

Constructia se impune prin elegantă, cu o structură din beton armat combinată cu textura de cărămidă a soclului, intregită de motivele organice din fier forjat si reflexiile ferestrelor vitrate.

Dezvoltată pe două nivele, casa de vis oferă tot confortul de care aveti nevoie pentru a vă simti cu adevărat in căminul domneavoastră.

Parterul ( 83,8 mp) este bazat pe un plan compact, cu circulatii scurte si camere ce functionează individual.

PARTER  83,8 mp
1. Living   35,02
2. Dining      19,07
3. Depozitare   1,50
4. Bucatarie   9,10
5. Vestibul   4,20
6. Spatiu tehnic     7,16
7. Baie     1,64
8. Hol   6,11

MANSARDA 54 mp
1. Dormitor 11,00
2. Dormitor    11,00
3. Dormitor/Dressing  8,00
4. Baie   4,50
5. Dormitor matrimonial  14,00
6. Hol si scari  5,50

Incă de la intrare avem un mic vestibul ce duce către un spatiu tehnic si către un spatiu pentru depozitare ce face legătura cu bucătăria dar si către o baie de serviciu. Inaintand in hol, avem o dechidere amplă către living iar lateral se află scările către mansardă si locul pentru servirea mesei.

Mansarda ( 54 mp) are o distributie simplă a incăperilor, pozitionand trei dormitoare spatioase, o baie comună din hol si un mic dormitor care poate fi folosit ca si dressing.

Cu intentia de a crea un ambient original si a reda o atmosferă plăcuta interioarelor, s-a ales o tematică discretă a materialelor si a culorilor, mergand pe stiulul elegant si clasic, o alegere foarte inspirată si echilibrată.

Ambientul casei de vis este alcătuit si prin tratarea spatiului verde care reuseste să pună in evidentă fatadele luminoase si creează in acelasi timp o imagine incantătoare de care vă puteti bucura alături de familie si prieteni.

Varianta “la cheie cu toate finisajele superioare incluse ” a unei astfel de  construcții (nu include costul terenului si a mobilierului) poate fi estimată la prețul de 87.000 euro, aproximativ 631 euro/mp construit .Fotografiile din interiorul casei au rolul de a vă inspira.

Ce părere aveti despre această casă de vis? Ati locui in ea? Ce credeti că ii lipseste sau ce ati mai adauga la ea? Asteptăm părerile voastre in rubrica de comentarii. Dacă v-a plăcut această casă de vis vă invitam să o distribuiti si prietenilor vostri de pe facebook. Vă multumim pentru că ne urmăriti.

sursa: dom.pl