Casă de vis cu suprafața de 178m², ideală pentru familiile cu 3-4 membri

Casa noastră de vis reprezintă echilibrul perfect între nevoia de spațiu generos la interior și la exterior, dorința de intimitate și confortul perfect după o zi de muncă.

Prezentul proiect de locuință parter cu etaj ,ne prezintă o constructie a cărui finisaj exterior este realizat cu zidărie decorativă şi piatră decorativă.

Pe lângă partea estetică, tencuiala decorativă are un rol important pentru protecția pereților exteriori ai casei.

Parterul locuinței are suprafața de 99.10 mp şi este compartimentat în aşa fel încât să ofere camere generoase şi terase spațioase, ideale pentru relaxare .

Terasă de 10.8mp

Bucătărie de 11.9mp

Living 30.3mp

Dormitor 11.9mp

Hol 12.4 mp

Baie 5.2mp

Hol 3.2mp

Terasă 9.6mp

Dressing 4mp

Etajul are o suprafață de 78.8 mp, este dedicat în întregime zonei de noapte prin cele 3 dormitoare generoase.

Dormitor 1 23.5mp

Dormitor 2 11.9mp

Dormitor 3 15.3mp

Balcon de 3.4mp

Baie 8.3 mp

Hol de 13.4 mp

Dressing 3 mp

Pentru a da un plus de eleganță locuinței, a fost folosit lemnul în finisajele exterioare şi în tâmplăria ferestrelor şi uşilor. Prin buna compartimentare, locuința poate fi casa ideală pentru o familie compusă din 3-4 membri.

Varianta “la cheie cu toate finisajele superioare incluse ” a unei astfel de  construcții (nu include costul terenului) poate fi  estimată la prețul de 95.000 euro, aproximativ 534 euro/mp . Fotografiile din interiorul casei au rolul de a vă inspira în decorarea viitoarei case. Rolul articolului este de a vă oferi o sursă de inspirație.

Dacă v-a plăcut acestă case de vis şi considerați că poate fi o sursă de inspirație pentru proiectele dumneavoastră viitoare vă invităm să-l distribuiți şi prietenilor de pe facebook. Vă mulțumim

Sursa: bel-dom-stroy.ru