Casă de vis cu o suprafată de 103,5 m2

Astăzi vă prezentăm o casă de vis mică proiectată pe parter, accesibilă ca pret si care iese in evidentă prin designul sau armonios si aspectul detaliat la interior. Această propunere se incadrează cerintelor unei familii de 3 membrii si este cea mai utilă solutie ca functionalitate.

Specialistii au ales un volum specific traditional, putin decalat din plan ca volumetrie si cu un acoperis in patru ape. Dupa cum am subliniat decalajul se remarcă si in fatadele casei de vis, si provine din impărtirea planului in cele doua mari categorii structurale ale zonei de zi si zonei de noapte.

Intrarea principală reiese din fatada principală printr-un portic acoperit si ajunge intr-un vestibul (4mp) care are un spatiu tehnic (3,8mp) si duce către un hol (6mp) generos. Acesta este puncul central al circulatiilor directionate către zona de activitate si socializare si către zona de noapte.

In apropiere de zona de zi se afla toaleta (6,3mp) care deserveste si celor doua dormitoare, unul de o persoana (11,2mp) si respectiv dormitorului matrimonial (13,5mp) retras in capatul holul. Traversand holul pătrundem in a doua partitie a planului care contine ansamblul spatiilor zilnice de activitate.

Livingul (25,1mp) are o dechidere mare pe grinda principală si contine locul pentru servirea mesei si un mic bar prelungit din blatul deschis al bucătariei (11,5mp) utilată si cu o cămară (2,4mp). După cum v-am obisnuit, in prelungirea livingului se desfăsoară o terasă care face trecerea armonioasa intre relatia interior-exterior prin transparenta ferestrelor cu deschideri inalte.

Vă prezentăm mai jos cateva fotografii cu acest proiect construit ca să vă puteti face o părere:

Căsuta de vis are un design interior inspirat pe o tematică caldă, avand elemente de finisaj in care se evidentiază nervuri lemnoase, atent alese ca si detaliu. Această combinatie se regăseste si pe exteriorul fatadelor, ca un joc de culori si texturi subliniate de zonele vitrate si acoperisul neutru.

In jurul amplasamentului putem amenaja o gradină superbă care să pună in valoare arhitectura spectaculoasă a casei de vis. După părerea noastră este un exemplu atractiv atat din punct de vedere al conceptului  dar si ca pret, pretul estimativ ajungand la aproximativ 35 000 euro. Ce părere aveti despre această casă de vis modulată ? Ati locui in ea? Ce credeti că ii lipseste sau ce ati mai adauga la ea? Asteptăm părerile voastre in rubrica de comentarii. Daca v-a plăcut această casă de vis modulată vă invitam să o distribuiti si prietenilor vostri de pe facebook. Vă multumim pentru că ne urmăriti.

Sursa: z500.pl