Casă de vis cu mansardă in suprafată de 129 m²

Designul elegant inspira rafinament, calitate, gratie, stralucire si pune amprenta maiestriei si a bunului gust. Acestea sunt caracteristicile ce definesc propunerea noastra de astazi, un proiect de exceptie pe un plan simplu si eficient.

Este o locuinta individuala spatioasa si se adreseaza unei familii de 4-6 membri iar conceptul este uimitor.

Volumul este definit printr-un parter (75,5mp) usor decalat ca forma si o mansarda (53,6mp) pozitionata intr-un acoperis plic.

Intrarea principala este subliniata cu un mic portic lateral, din care se ajunge in vestibul, dotat cu acces catre anexe si hol.

Cea mai mare suprafata a parterului este ocupata de zona de zi alcatuita din zoan de conversatie, loc de luat masa si o bucatarie cu camara.

PARTER   75,5 m²
1. Vestibul 3,3
2. Hol 3,6
3. Baie 3,8
4. Camara 1,6
5. Bucătărie 10,4
6. Living-Dining 34,5
7. Dormitor  14,3
8. Depozitarea 2.11
9. Spatiu tehnic  4,0

MANSARDA    53,6 m²
1. Hol și scări 7,2
2. Dormitor 12,4
3. Baie 5,2
4. Dormitor 13,6
5. Dormitor matrimonial 15,2

Livingul beneficiaza de utilitatile confortului, adancimea spatiului, semineu functional si deschidere catre terasa exterioara. Spatiul mansardei cuprinde un dormitor matrimonial, doua dormitoare mai mici si o baie generoasa comuna.

Structura din beton garanteaza siguranta si longevitatea imobilului, poate fi adaptata cerintelor iar proiectarea a obtinut o dispunere strategica si camere generoase.

Viziunea imobilului are un efect aparte fiind realizata prin alegerea atenta a finisajelor interioare in tonalitati deschise imbinate cu lemn ce creeaza luminozitate, si mobilarea discreta din piese de calitate.

Aceeasi viziune de echilibru a fost pastrata si pe exteriorul fatadelor, toate materialele in aceeasi gama de culori, cu finisaje fine,reusind sa puna in valoare arhitectura si volumul casei de vis.

Varianta “la cheie cu toate finisajele superioare incluse ” a unei astfel de  construcții (nu include costul terenului si a mobilierului) poate fi  estimată la prețul de 77.800 euro, aproximativ 603 euro/mp .Fotografiile au rolul de a va inspira.

Ce parere aveti despre aceasta casa de vis pe parter? Ati locui in ea ? Ce credeti că ii lipseste acestei case de vis sau ce ati mai adauga la ea?

Asteptăm părerile voastre in rubrica de comentarii. Dacă v-a placut această casă de vis vă invitam să o distribuiti si prietenilor vostri de pe facebook. Vă multumim pentru că ne urmăriti.

sursa: dobredomy.pl