Casă de vis cu garaj ideală pentru un teren de mici dimensiuni

Casă de vis ideală pentru un teren de mici dimensiuni

Pentru că suntem intotdeauna in căutare de oferte practice si accesibile pentru noi, ne orientăm să vă aducem in prim plan solutii care să vă indume in realizarea casei de vis.

In functie de locatie, teren, disponibilitate financiară si alte premise, suntem constransi să ne orientam către variante mai putin satisfacatoare, dar exista si oferte deloc de neglijat.

Noi am gasit un proiect extraodinar pentru o casă de vis mică si fiabila. Propunerea aleasă reprezintă o casută simplă pe parter cu suprafată de 87 mp si cu un acoperis inalt in doua ape, perfectă pentru o familie  de trei membrii.

Proiectul s-a bazat mai mult pe utilitatea caminului reusind să imbine circulatiile si rolurile dintre spatii.

PARTER  87 m²

Vestibul    3,3 m²

Spatiu tehnic    7,8 m²

Baie    5,6 m²

Dormitor  12,4 m²

Hol   7,8 m²

Dormitor   12,8 m²

Living    26,6 m²

Bucătărie 8,8 m²

Cămara de 1,9 m²

Deoarece constructia se desfasoară pe parter, avem avantajul folosirii spatiul din pod pe viitor pentru o incăpere in plus. Vestibulul de intrare, dispus cu spatii pentru depozitare face legătura cu un spatiu tehnic discret si cu holul principal de circulatii.

Acesta reprezintă relatia dintre zona de zi si zona de noapte, distrbuind circulatiile către fiecare functiune a casei de vis. Inca din holul s-a propus o deschidere larga catre living ce atrage atentia catre amplitudinea spatiului. Zonă de zi este o cameră spațioasă cu aspect de salon, cu șemineu și terasă, cu loc de luat masa și bucătărie deschisă.

Bucătăria poate fi gandită si ca o partitie separată si este dotata cu o cămară la îndemână. Interesant este si faptul cum au fost alese materialele de finisaj interior, livingul fiind tratat cu placi din piatra naturala in zona semineului, avand un aspect monumental si tencuieli fine in constraste diferite catre zona de bucătărie.

Parchetul si mobilierul au fost alese din lemn si astfel spatiul a devenit un joc de culoare si texturi. Retrasa din hol se afla zona de noapte alcătuită dintr-un dormitor matrimonial si un dormitor de o persoană, cu acces către baie in imediata apropiere.

Spre deosebire de zona de zi, designul dormitoarelor a fost conceput individual, care să redea identitati diferite ale camerelor, sa fie individuale in perceptie. Baia a fost si ea tratata cu elemente de ceramica mate si forme geometrice simple dand senzatia de eleganta.

Exteriorul si fatadele casei de vis s-au realizat intr-o varianta simpla, si s-a păstrat motivul finisajului cu placi din piatra naturala combinata cu tencuiala fina. in contrast. Casa de vis beneficiaza de o pergola ce infrumuseteaza aspectul peretilor si al gradinii. Constructia are avantajul ca poate fi extinsa pe viitor chiar cu un garaj alaturi. Pretul acestei case de vis cu garaj este 48.000 euro, aproximativ 552 euro pe metru patrat construit la cheie. Ce părere aveti despre această casa de vis mica ? Ati locui in ea ? Ce credeti că ii lipseste acestei case de vis sau ce ati mai adauga la ea? Asteptăm părerile voastre in rubrica de comentarii. Dacă v-a placut această casă de vis vă invitam să o distribuiti si prietenilor vostri de pe facebook. Vă multumim pentru că ne urmăriti.

sursa:  z500.pl