Casă de vis cu aspect traditional in suprafată de 133 m²

Proiectul de astăzi se incadrează in categoria locuintelor individuale, ideală unei familii de 3-4 membri.

Un concept de vis, cu elemente arhitecturale traditionale, cum ar fi acoperisul fronton cu lucarne captivante, balcoane cu balustrade din lemn, dar si influente moderne in materie de stil.

Este o casa de vis cu dimensiuni reduse la sol, are suprafată construiă de 75,64 mp pe parter si 57,57 mp pe mansardă. A fost proiectată astfel incat să deservească tuturor necesitatilor familiei, să fie utilă din punct de vedere al circulatiilor si functiunilor, si să beneficieze de tot confortul unui camin primitor.

Designul interior a fost impărtit in două părti, cu parter dispus pentru activitatile zilnice, in care avem ca anexe un garaj, spatiu tehnic cu acces in locuintă. In continuare se află o baie de serviciu si un birou spatios, pozitionate langă scările verticale către mansardă.

PARTER   75,64 m²
1. Vestibul  3,59 m²
2. Hol  6,76 m²
3. Bucătărie  9,83 m²
4. Cămară  1.02 m²
5. Dining Room  11,82 m²
6. Camera de zi  24,70 m²
7. Birou  10,33 m²
8. Sas   3,34 m²
9. Baie  4,25 m²
10. Spatiu tehnic   5,90 m²
11. Garaj   20.79 m²

MANSARDA    57,57 m²
1. Hol  4,91 m²
2. Baie  6,79 m²
3. Dormitor 12,10 m²
4. Dormitor  13.00 m²
5. Dormitor matrimonial  16,68 m²
6. Dressing  4,09 m²
7. Spatiu   22,30 m²

Camera de zi ocupă cel mai mare spatiu, cu loc de conversatie, zona pentru servirea mesei, o bucătărie cu blat deschis si o mică cămară utilă .

Avantajul acesteia este efectul ferestrelor cu deschidere mare si trecerea spre terasa exterioară si adancimea livingului spatios.

Mansarda beneficiază de mult spatiu care poate fi amenajat pe viitor, si are trei dormitoare si o baie comuna din hol, cat si un spatiu extra ce il puteti folosi in functie de preferinte.

Interiorul a fost tratat cu finisaje in stil modern, pastrand tematica nervurilor din lemn pentru a da un efect de naturalete si elegantă incăperilor .

Exteriorul diferă prin reprezentarea fatadelor cu materiale simple, soclu rigid in contrast cu tamplaria de lemn si tencuiala fină a peretilor. Volumul este completat de ceramica acoperisului in aceleasi tonalitati cromatice.

Este o casă de vis superbă si elegantă, cu un design echilibrat ce intruneste toate calitatile unei locuinte perfecte, plus că este garantată pe termen lung si accesibilă ca pret.

Varianta “la cheie cu toate finisajele superioare incluse ” a unei astfel de  case (nu include costul terenului si a mobilierului) poate fi  estimată la prețul de 75.145 euro, aproximativ 565 euro/mp .

Dacă doriti să achizitionati proiectul complet al acestei case sunati la 0753-356-576 – arhitect Radu Serbănescu.


Fotografiile din interior au rolul de a vă inspira in decorarea casei voastre de vis.

Ce părere aveti despre această casă de vis ? Ati locui in ea ? Ce credeti că ii lipseste acestei case de vis sau ce ati mai adăuga la ea? Asteptăm părerile voastre in rubrica de comentarii. Dacă v-a plăcut această casă de vis vă invitam să o distribuiti si prietenilor vostri de pe facebook. Vă multumim pentru că ne urmăriti.

sursa: tooba.pl