Casă de vis cu arhitectură tradițională in suprafața de 79 m² şi un interior ce merită văzut!

Arhitectura tradițională românească s-a făcut mereu remarcată prin frumusețea ei distinctă care degajă eleganță şi simplitate, două elemente care îmbinate si conturează o locuință ideală, atât din punct de vedere estetic, cât şi practic.

Proiectul prezentat este o combinație între stilul tradițional la exterior si cel modernist la interior.

Casa are o suprafață desfăşurata de 79 mp, are regim de înălțime Parter cu etaj, cu o compartimentare foarte bine gândită astfel încât să asigure tot confortul unei familii cu 3 membri .

Parterul are suprafața de 49 mp şi este compartimentat în :

1. Camera de zi +locul de luat masa: 25,7 m2

2 Bucătărie: 5.7 m2

3 Dormitor 7,5 m2

4 Hol 2,7 m2

5 Wc 3.3 m2

6 Vestibul 1,6 m2

7 Garderoba 2.2 m2

Etajul are suprafața de 29.7mp este compartimentat în:

1 Dormitor: 14,2 m2

2 Baie 5.8 m2

3 Birou 9,7 m2

Arhitectura casei este pusă în valoare de tâmplăria din lemn a ferestrelor, uşilor şi cerdacul din lemn situat în spatele locuinței, care aduce uşor a casă rustică.

Construcția în sine este realizată din cărămidă, beton armat, acoperișul are o pantă de înclinare de 45 de grade, şi este învelit cu țiglă ceramică .

Varianta “la cheie cu toate finisajele superioare incluse ” a unei astfel de construcții (nu include costul terenului) poate ajunge si poate fi estimată la prețul de 48.427 euro, aproximativ 613 euro/mp .

Fotografiile din interiorul casei au rolul de a vă inspira în decorarea viitoarei case. Rolul articolului este de a vă oferi o sursă de inspirație.

Dacă v-a plăcut proiectul acestei case de vis, şi considerați că poate fi o sursă de inspirație pentru proiectele dumneavoastră viitoare vă invităm să-l distribuiți şi prietenilor de pe facebook. Vă mulțumim!