Casa de 110 metri pătrați, confortabilă, modernă și ieftin de construit

O casă de 110 metri pătrați este ideală pentru o familie cu mai mulți membri, care își dorește o locuință confortabilă, dar simplă și accesibilă ca preț de construcție.

Următorul plan de casă a fost proiectat de ZA DOM și reprezintă o locuință care intră la categoria „economic”. Casa are o suprafață locuibilă de aproximativ 110 metri pătrați și a fost concepută cu grijă pentru mediul înconjurător, dar și a pentru buzunarele viitorilor cumpărători, pentru ridicarea ei fiind recomandate materiale eficiente energetic.

O casă de 110 metri pătrați, confortabilă și ieftin de construit

Planul casei este format dintr-o cameră de zi, situată la parter, alături de bucătărie, o baie de serviciu și spații adiacente, precum camera pentru boilere și centrală termică. La etaj, spațiul este împărțit în trei dormitoare, dintre care unul matrimonial, două băi și un dressing.

Printre elementele de estetică care ne-au cucerit la căsuța de 110 metri pătrați se mai regăsesc și fereastra panoramică din camera de zi și intrarea acoperită. Mai jos puteți vedea planul casei și vă puteți inspira pentru o viitoare locuință!

„Costul la cheie pentru construcția unei case cu suprafața de aproximativ 110 metri pătrați ajunge la 45.000 Euro pentru o casă cu fundație din beton și construcție din cărămidă. Dacă se optează pentru structura din lemn, atunci costul este de maximum 30.000 Euro”, a declarat pentru MagazinuldeCase.ro domnul Marian Paduraru.

„Totodată, prețul final al unei case este influențat si de costurile finisajelor, acestea fiind foarte importante în stabilirea valorii unui imobil nou.”, a precizat reprezentantul dezvoltatorului imobiliar Comuna Berceni, companie cu experiență de peste 9 ani în edificarea de proiecte imobiliare în zona de sud a Bucureștiului.