Cartierul Solar demarează o nouă campanie, cu un premiu de senzație – un apartament de 62.000 euro!

Cartierul Solar, primul ansamblu residential cu energie verde a demarat in data de 25 iunie 2018 o noua campanie speciala pentru cei ce isi doresc sa achizitioneze un apartament nou in perioada urmatoare. Campania se numeste: Vrei sa-ti iei o casa noua? Ce parere ai de DOUA?, iar premiul pus la bataie este un apartament de doua camera in valoare de 62.000 Eur.

Din 25 iunie orice rezervare a unui apartament din Cartierul Solar te înscrie automat în concursul cu șanse mari de a câștiga un al doilea apartament în ansamblul nostru!

Poți avea două case în trei pași simpli!
1 – Completeaza formularul de contact, cu date tale personale.
2 – Vino să alegi apartamentul tău cel nou din Cartierul Solar.
3 – Rezervă apartamentul și intri în concurs pentru al doilea.

Participantii care vor incheia un contract de rezervare pentru un apartament si implicit vor semna promisiunea de vanzare pentru apartamentul ales din cadrul ansamblului Cartierul Solar vor fi inscrisi automat in cadrul concursului/tombolei pentru castigarea unui apartament de 2 camere, in baza unui formular de inregistrare inseriat (nume si prenume, telefon, adresa de mail, apartament rezervat), ce le va fi inmanat la data semnarii contractului de rezervare.

Extragerea formularului de inregistrare castigator, implicit a persoanei care detine acel formular de inregistrare va primi un apartament cu doua camere in valoare de 62.000 euro (TVA de 19% inclus) in cadrul ansamblului rezidential Cartierul Solar.

Cartierul Solar reprezintă o investiție totală de 45 de milioane de euro, fiind primul ansamblu rezidențial din România dotat cu panouri solare fotovoltaice pentru generarea de energie verde și cel mai mare ansamblu din Sud-Estul Europei construit la asemenea dimensiune.

Cartierul Solar și-a dorit crearea unui nou standard locativ și a reușit să devină în scurt timp un punct de referință pentru piața imobiliară din Bucuresti.

Cartierul Solar este situat în sectorul 4 al Bucureștiului si are o suprafață totală de peste 100.000 de metri pătrați construiți. Acesta include 15 clădiri de locuințe în regim de înălțime D+P+5E, cu un număr total de 963 apartamente cu una, două și trei camere. Apartamentele au suprafețe construite totale începând de la 50 mp pentru o garsonieră și ajung până la 120 mp pentru apartamentele cu trei camere, cu prețuri de la 30.000 euro și până la 86.000 euro.

Cartierul Solar are 14.000 mp de spații verzi, din care 9.000 metri pătrați reprezintă un parc privat propriu în care se afla amplasata o piscină cu o suprafață de 375 metri pătrați.

Termenul estimat de finalizare al construirii tuturor celor 15 blocuri din Cartierul Solar este mai 2019.

Consultanții de vânzări ai Cartierului Solar vă așteaptă la vizionare! Țineți cont că începând cu 1 iulie 2018 este posibilă schimbarea legislației în ceea ce privește gradul de îndatorare, care este posibil să crească la 50%!

Puteți alege acum din cele 146 de apartamente cu termen de finalizare în octombrie 2018 sau cele 108 de apartamente cu termen de finalizare martie 2019 și astfel puteți beneficia de procentul de 35% al gradului de îndatorare acceptat de BNR!
In campanie te poti inscrie direct din site-ul www.cartierulsolar.ro sau mergand la o vizionare in ansamblu. Cartierul Solar te asteapta la vizionare!