Ca-n Paradis! Imagini în premiră din casa divei Mihaela Rădulescu de la Monaco. Are o vilă de 100 de milioane de euro și o panoramă care îți taie răsuflarea!

Mihaela Radulescu a parasit, recent, apartamentul pe care il avea de sapte ani la Monaco pentru o casa mai mare. Vedeta tv si-a cumparat impreuna cu iubitul sau Felix Baumgartner o locuinta mai mare de aceasta data, insa tot in statiunea VIP-urilor de pe riviera franceza.

Nu mai putin de 100 de milioane de euro ar fi costat vila, potrivit click.ro, adica de 10 ori mai scumpa decat apartamentul in care a locuit diva pana acum. E drept ca panorama iti taie rasuflarea.

Mihaela Radulescu a postat pe Instagram imagini din casa sa cea noua. Locuinta este decorata cu gust si, evident, cu piese scumpe, caci la cat a costat era si cazul.

Veioza-pistol, semnata Philippe Stark, costa 1.200 de euro, iar pantofii cu toc cui, pe care vedeta ii tine in biblioteca, la capul patului, ajung in jur 700 de euro perechea, scrie click.ro.

Perdelele de la fereastra seamana cu doua rochite, stranse in talie cu cordon. Intr-o alta camera, diva a optat pentru perdele din dantela neagra.

De departe, insa, piscina pare sa fie atractia vilei, pentru ca de acolo poti vedea, in acelasi timp, un rasarit superb, coaste abrupte si o mare calma.

„Imi iau inima-n dinti si va invit la mine… acasa! In fiecare zi, pe Instagram – mihaelaschwartzenberg, cate un coltisor din… lumea mea. „Acasa” e povestea fiecarui suflet care o locuieste si orice „acasa” e bucurie si tihna. Nu e musai sa ne placa tot ce le place altora, pentru ca e o treaba prea personala, in care fiecare isi coloreaza viata si peretii cum simte, in care fiecare are matrita lui de confort si inspiratie… Nici nu cred ca are mare importanta cu ce decoram casa, ci cu cata viata, iubire si armonie o umplem”, a scris Mihaela Radulescu pe reteaua de socializare.