Blocurile pe care le ridică în Mamaia o sărăcesc pe Simona Halep! În doar doi ani de zile, firma imobiliară controlată de familia ei a făcut datorii uriașe! Câți bani trebuie să scoată din buzunar campioana noastră:

De cand a debutat proiectul imobiliar, blocurile pe care le ridica in Mamaia o saracesc pe Simona Halep. Familia tenismenei s-a hotarat sa investeasca intr-un proiect in zona Mamaia Nord-Navodari, astfel ca, in 2016, s-a infiintat o firma al carei obiect de activitate este dezvoltarea (promovarea) imobilara. Asociat si administrator al respectivei firme este Nicolae, fratele Simonei. Nu este singura investitie imobiliara a Simonei. La Constanta, si-a facut o vila de 600.000 de euro si a ridicat un bloc cu doua etaje in apropierea casei parintesti, urmand sa ridice si un hotel boutique pe terenul cafenelei sale din oras.

Initial, proiectul imobiliar din Mamaia Nord a avut in plan ridicarea unui bloc cu 6 etaje, care are 22 de apartamente, cate 3 pe fiecare nivel, doua la parter si un penthouse la ultimul etaj. Apartamentele au, in medie, 70 metri patrati, iar pretul unuia porneste de la 70.000 euro, fara finisaje. La inceputul acestui an, s-a anuntat ca se va mai ridica un bloc, pe acelasi teren. Cheltuielile suplimentare au facut ca firma sa nu aiba rezultate financiare bune, mai ales ca vanzarile sunt inca in derulare.

FOTO: Mediafax

Conform rezultatelor de la Registrul Comertului, blocurile pe care le ridica in Mamaia o saracesc pe Simona Halep. Firma controlata de fratele ei a avut o pierdere totala de aproximativ 60.000 de lei in 2016 si 2017, dar problema o reprezinta datoriile acumulate, probabil sume ce trebuiesc date furnizorilor de materiale. Astfel, la finalul lui 2016, datoriile erau de 1.078.411 lei, pentru ca, la sfarsitul lui 2017, sa ajunga la uriasa cifra de 7.431.263 lei (aproximativ 1,6 milioane de euro). De aici rezulta ca Simona Halep nu a dorit sa injecteze capital in firma, ci prefera ca aceasta sa se redreseze atunci cand proiectul va fi finalizat si apartamentele vor fi vandute.

FOTO: Mediafax

Sursa: Kanal D

CITESTE SI: Așa arată hotelul de 4 stele al Simonei Halep pe care l-a cumpărat în Poiana Brașov cu aproape 2 milioane de euro! Stai să vezi interiorul! Îți place?

Simona Halep a decis să investească o parte din banii câștigați din tenis într-un hotel pensiune de 4 stele din Poiana Brașov. „Drachenhaus Poiana Braşov este o pensiune care combină confortul modern cu ambianţa medievală şi are blazoane, halebarde, armuri, scuturi, săbii şi picturi originale. Camerele au podea cu mochetă, TV prin cablu cu 300 de canale, precum şi facilităţi pentru prepararea de ceai/cafea”.

Potrivit Gazeta Sporturilor, în plin sezon de iarnă, prețul unei camere aici ajunge până la 100 de euro pe noapte. În prezent, cei care vor să înnopteze la Drachenhaus trebuie să scoată din buzunar 207 lei. Pensiunea se bucură de o superpriveliște, având vedere către Piatra Craiului și masivul Postăvaru.

Nu este pentru prima oară când tenismena se implică în imobiliare: alături de familia ei a început construcția unui complex rezidențial la Mamaia.

Drachenhaus Poiana Braşov: „Oaspeţii se pot bucura de momente de relaxare în saună şi la cada cu hidromasaj a proprietăţii, la un cost suplimentar. Bucuraţi-vă de o evadare din viaţa cotidiană la această proprietate şi începeţi ziua ieşind pe balcon şi admirând peisajul minunat.

Vă puteţi bucura de un mic dejun à la carte, înconjurat de lucrări de artă medievală, aruncând o privire la cavalerul în armură numit Ivanhoe. Păşiţi apoi în mijlocul naturii, unde vă aşteaptă o gamă largă de activităţi de aventură şi relaxare. Drachenhaus Poiana Braşov oferă şi servicii gratuite de transfer la teleschiurile din Poiana Braşov.

Situată la intersecţia dintre drumurile principale care duc spre Poiana Braşov, Drachenhaus Poiana Braşov reprezintă un punct de plecare central pentru toate destinaţiile turistice din zona Braşovului. Cetatea Râşnov este la 10,4 km. Aeroportul Internaţional Bucureşti este la 157 km de proprietate.

Acesta este locul preferat de turiștii din Poiana Braşov, conform comentariilor independente.

Cuplurile apreciază în mod deosebit această locaţie. I-au dat scorul 9,1 pentru un sejur pentru 2 persoane.

Această proprietate este de asemenea cotată pentru cel mai bun raport calitate/preţ în Poiana Braşov! Clienții primesc mai mult pentru banii lor comparativ cu alte proprietăți din acest oraș”.