Băcănia Constantin – Cumpără online în siguranță. Gasești toată gama de alimente de care ai nevoie

Te-ai gândit vreodată cât de ușor ar fi să faci și cumpărăturile de alimente pe Internet, așa cum faci cu îmbrăcămintea? Băcănia Constantin este o alimentară online care oferă toată gamă de alimente de care ai nevoie pentru mesele cu cei dragi.

În contextul actual în care nu este recomandat să ieșim din casă, marele avantaj al acestei alimentare online este tocmai faptul că îți comanzi tot ce vrei chiar de la tine din locuință! Legume, fructe, carne, făină, orez, apă și multe alte produse pe care le poți adăuga în coșul tău cu doar un click, fără să fie nevoie să te deplasezi în magazin. 

Astfel ai grijă de sănătatea ta și a celor din jur, dar economisești și timpul pierdut printre rafturi pentru alte activități pe care le-ai putea face.

Intră pe site-ul bacaniaconstantin.ro și descoperă cât de ușor și eficient este să îți faci cumpărăturile online!

Cum a apărut Băcănia Constantin ?

Constantin Trașcă sau Costică pentru cei apropiați, s-a născut în anul 1916, în timpul Primului Război Mondial. A făcut armata și a fost trimis pe front în al Doilea Război Mondial. A supraviețuit, iar după război a fost detașat în Constanta, la Grăniceri. Dobrogea era o zonă foarte greu încercată în acele vremuri. A început o mică afacere cu fructe și legume, care a crescut de la lună la lună, ajungând să furnizeze alimente de bază, fructe și legume în țoață comunitatea din Dobrogea, dar și în județe alăturate.

În anii ’50 Constantin a dezvoltat un întreg lanț logistic, a ajuns să cumpere camioane Ford din America pentru a putea aduce de la distante cât mai mari, repede și în siguranță alimentele de care comunitatea avea nevoie.

Băcănia Constantin a luat naștere din dorința nepotului lui Constantin, Radu Trașcă, de a continua misiunea acestuia.

Lumea are acum nevoie ajutor, așa că băcănia a fost adaptată pentru timpurile noastre și acum poți cumpără online tot ce ai fi vrut să cumperi din magazine. 

Ce poți cumpăra de pe bacaniaconstantin.ro?

Băcănia Constantin îți pune la dispoziție online toate produsele și alimentele de care ai nevoie pentru a găti, dar și pentru momentele în care ai poftă de ceva dulce sau alte bunătăți.

Acum este mult mai simplu să îți faci cumpărăturile, fără să mai pierzi timpul prin magazine dar și mult mai în siguranță în contextual actual.

Iată ce categorii de produse poți găsi:

  • Legume
  • Fructi
  • Lactate și ouă
  • Carne, pește și mezeluri,
  • Produse de băcănie (orez, făină, ulei, oțet, paste, conserve, mălai, sosuri, ceaiuri, cafea, miere, dulceață și gem, condiment, etc.)
  • Preparate de brutărie și patiserie
  • Apă, sucuri și băuturi alcoolice
  • Produse congelate
  • Dulciuri și gustări sărate.

De ce să cumperi de la Băcănia Constantin?

În primul rând este mult mai sigur să comanzi online, fără să fii nevoit să ieși din casă. În plus depunem toate eforturile necesare pentru a-ți livra comanda în condiții sigure. Astfel, ne asigurăm că produsele noastre sunt dezinfectate și respectăm toate măsurile impuse.

În al doilea rând, te bucuri de prețuri similare cu cele din marile magazine și de o livrare rapidă chiar la tine acasă! 

Nu trebuie să îți faci griji de cât timp va dura până vei primi comanda, noi o vom livra în 2-4 ore dacă ești din București sau Ilfov și în 24-48 ore, oriunde în țară!

De asemenea, punem foarte mare accent pe calitatea produselor oferite și pe prospețimea acestora. Tocmai de aceea, vei primi întotdeauna produse proaspete și gustoase.

Tu stai acasă, iar noi ne asigurăm că vei avea tot ce îți trebuie doar la un click distanță.