Au găsit o casă veche și părăsită de 200 de ani ce a aparținut unui fermier. Doi arhitecți s-au hotărât s-o reamenajeze, dar rezultatul final este mai mult decât surprinzător! Interiorul este fără cuvinte!

Arhitecții de la Buchner Bründler Architekten au acceptat provocarea de a transforma o casă veche de 200 de ani. Este vorba de o locuință din Linescio, Elveția, care se află într-o pădure și a aparținut unui fermier.

Specialiștii au decis să lase exteriorul așa cum l-au găsit, fără să schimbe nimic, însă să-și pună amprenta, într-un mod suprinzător, la interior.

Astfel, arhitecții de la Buchner Bründler Architekten s-au gândit să facă un design total schimbat, minimalist. Fără să deranjeze exteriorul, au fost făcute finisaje, au fost montate uși și geamuri moderne. De asenenea, a fost făcută și o baie în care este integrată și partea veche a casei.

Potrivit celor care au făcut reamenajarea, casa este perfectă pentru a-ți petrece sfârșitul săptămânii sau o vacanță. Are toate utilitățile, de la lumină electrică la apă curentă, iar încălzirea se face cu ajutorul unui șemineu.

Desigur, din cauza faptului că încălzirea se face mai mult cu ajutorul șemineului, iar casa se află într-o zonă destul de rece, este recomandată mai mult pentru perioada de vară.

Cum arată acum în interior: