Asta da aroganță! Ce a cumpărat Ruby, pentru casa de lux în care va locui

Simpatica participantă de la „Asia Express”, Ruby, mai are foarte puțin până ce își va vedea visul împlinit. Artista se află pe ultima sută de metri cu amenajarea triplexului său de lux, acolo unde încă mai adaugă câte ceva, în fiecare zi.

De curând, Ruby le-a arătat fanilor săi ce anume a mai cumpărat pentru casa de lux unde urmează să se mute în curând alături de iubitul său, Robert, dar și alături de bunica ei, pe care o iubește extrem de tare. Ruby s-a fotografiat într-una dintre încăperi care pare a fi jumătate living și jumătate baie, căci vedeta a adăugat o cadă! Și nu orice fel de cadă, ci una roz în interior, extrem de interesantă, potrivită pentru o divă. Fanii ei au fost foarte încântați de faptul că Ruby mai are foarte puțin până se va muta în noua casă și le este pe plac pe deplin designul pe care l-a ales artista, pentru locuința ei.

Ruby se pregătește să se mute în noua ei casă, la care a lucrat foarte mult. Vedeta nu a uitat nici de bunica ei și i-a amenajat o cameră specială pentru ea, astfel încât să o aibă mereu aproape și să nu-i lipsească nimic.

„Mamaia are camera ei, zilele astea trebuie să mergem să luăm patul. Urmează să se întoarcă! Hainele sunt în cutii, o parte din ele sunt deja în apartament, altele sunt în apartamentul în care am locuit cu chirie. Nu mai fac altceva în afară de chestia asta cu șantierul, e greu dar este frumos totodată și abia aștept momentul în care se va întâmpla și mutarea” a declarat Ruby, cu zâmbetul pe buze, pentru Antena Stars.

Sursa: spynews.ro