Așa da! Gest impresionant al unui cunoscut om de afaceri și al primarului comunei Șimian. Vecinii au rămas fără cuvinte! „Mulțumesc tuturor! Nici măcar nu îndrăzneam să visez la așa ceva” Vezi aici despre ce este vorba:

Un impresionant gest făcut de un cunoscut om de afaceri mehedințean și de Constantin Trușcă, primarul comunei Șimian, a readus normalitatea într-o familie și a împlinit un vis! O casă, cum ”vezi în reclamele de la televizor” a fost ridicată în timp record, în satul mehedințean Cerneți, iar cheile proprietății au fost oferite familiei greu încercate de soartă. Doi copii locuiau alături de mama lor într-o casă al cărei acoperiș stătea să cadă peste ei.

Viața lor s-a schimbat într-o clipă, după ce cazul lor a ajuns în atenția primarului comunei Șimian, Constantin Trușcă. Vecinii au fost cei care au sesizat situația femeii și au solicitat o anchetă socială:

”Este vorba despre un caz social care era în atenția primăriei de peste un an de zile. Aici s-a făcut o anchetă socială în urma sesizărilor primite din partea vecinilor-pe care îi felicit pentru spiritul civic. Am văzut condițiile inumane în care trăia această familie. Am fost impresionat mai ales de faptul că, așa sărăcăcioasă cum era, locuința sclipea de curățenie. Am aprobat un ajutor de urgență în cadrul Consiliului Local în cuantum de 2.000 lei, bani pe care voiam să îi folosim pentru a-i amenaja o cameră. În urma unor discuții, problema a ajuns și în atenția domnului Constantin Isvoranu, cel care a venit, a văzut despre ce este vorba și în câteva zile a mobilizat aici o echipă de muncitori și în timp record i-am construit o casă nouă, iar pentru acest lucru îi mulțumesc”, a declarat Constantin Trușcă, primarul comunei Șimian.

Cu sprijinul lui Constantin Isvoranu, vechea casă a familiei a fost demolată. iar în locul ei a fost construită una nouă din temelii:

”Ne-am alăturat demersurilor inițiate de primarul comunei Șimian, dl. Constantin Trușcă. Am aflat despre acest caz și am dorit să ne implicăm considerând că într-adevăr acești oameni aveau cu adevărat nevoie de ajutor. Sun mândru că am putut fi de folos, că am redat bucuria acestei familii. Nu ne vom rezuma doar la a le oferi un acoperiș deasupra capului. Vreau să mergem mai departe și să ajutăm și la reintegrarea socială a acestei familii. Vom pune aici bazele unei mici gospodării, o mică fermă și o grădină care să le asigure venituri constante”, a precizat Constantin Isvoranu.

Odată instalați în casa nouă, cei doi micuți și mama lor vor duce un trai decent. Constantin Isvoranu le-a promis sprijin și de acum înainte, căci, a subliniat omul de afaceri, pentru a duce o viață bună, nu este suficient să ai doar locuință:

”Nu mai am cuvinte. Mulțumesc domnului primar, domnului Isvoranu și tuturor oamenilor care ne-au ajutat. Nici măcar nu îndrăzneam să visez că cineva va avea grijă și de noi. În vechea noastră căsuța ploua, nu mai aveam geamuri, iar pereții se prăbușiseră. Pentru noi este un vis împlinit”, a declarat Petria Burtăverede.

Sursa: descoperamehedinti.ro

POATE TE INTERESEAZA SI: Un cântăreț cunoscut din România are un castel impresionant de 5 milioane de euro! Mulți nu știau cât de bogat este!

Judecând după cetatea sa, rockerul Adrian Sărmășan poate fi supranumit Regele cu chitara! Solistul, caz unic în lumea muzicală românească, are propriul castel, unul impresionant, acasa, la Turda.

În vreme ce mulți din colegii săi de breaslă speră să se îmbogățească din muzică, ca apoi să guste din luxul vieții, mai practic, la 55 de ani ai săi, veteranul solist ale cărui începuturi datează de pe vremea ”Cenaclului Flacăra”, a rezolvat prin abilitățile sale de businessman râvnitul deziderat. Astfel încât, în prezent, Adrian face muzică și scrie de plăcere, fără apăsarea grijilor vieții cotidiene și nu acceptă nici o formă de compromis artistic.

EXCLUSIV Rockerul Adrian Sărmășan și moșia sa impresionantă de la Turda Are castel de 5 milioane de euro

Situat în centrul medieval al localității de unde este originar, lângă Castrul Roman, castelul-hotel unde ”domnește” veteranul artist este un loc al recreerii, al ospățului, cântecului și al distracției, căci crema artiștilor țării își caută motive să tragă acolo, atunci când sunt în zonă. Ineditul constă în combinarea stilului de arhitectură și amenajarea în stil medieval cu facilitățile de cazare moderne. Castelul cuprinde 18 camere și apartamente moderne construite între anii 2000-2004 pe un teren de aproape 2000 de metri pătrați. Imensa proprietate cuprinde și un restaurant de 4 stele, unul în ton cu tema istorică, unul dedicat popularului personaj Dracula. Activitatea sa muzicală și afacerile sunt două lucruri diferite în viața lui Adrian Sărmășan, pe care nu le amestecă niciodată.

Rockerul Adrian Sărmășan și-a scos ”palatul” la vânzare!

adrian-sarmasan-castel3

Din păcate, nonconformistul ”prinț” cu tatuaje, ciocate și veșnic însoțit de chitarele sale, pe care le-a cărat în întreaga lume (artistul fiind și globetrotter pasionat), a început să se simtă cam stingher în propriul castel, așa că respectivul complex turistic a fost scos la vânzare, conform ofertelor imobiliare și presei locale, pentru suma de 5 milioane euro.

adrian-sarmasan-castel-turda

Patroni de pensiuni și hoteluri

Și alți artiști au investit în pensiuni și hoteluri, însă niciunul nu-l întrece pe rockerul Adrian Sărmășan. Ovidiu Komornyik este unul din cei trei acționari ai unui nou și arătos hotel din cel mai sudic punct românesc la Marea Neagră, Vama Veche, iar Leo Iorga și Andreea Bănică au deținut pensiuni la Eforie Nord, Mihai Găinușă are o cabană montană la Cheia.

adrian-sarmasan-castel

Sursa: libertatea.ro