Așa arată acum vila de la malul mării a îndrăgitei Simona Halep! Proprietatea de lux a celei mai bune tenismene din lume atrage privirile tuturor trecătorilor!

Simona Halep are o vila luxoasa in Constanta. Tanara a investit 700.000 de euro in proprietatea de la malul marii.

Simona Halep este un nume despre care se vorbeste in termeni elogiosi in toate colturile lumii. Constanteanca este sportiva care a facut tenisul din Romania din nou vizibil la nivel mondial, tanara de 26 de ani conducand in prezent clasamentul WTA. Este numarul 1 si dupa 18 turnee are o avere estimata la 20-22 de milioane de euro.

In urma cu un an, tanara a intrat in topul celor mai bogati 300 de romani si are deja in derulare afaceri cu potential. Protagonista noastra a cumparat un hotel din Poiana Brasov, cu aproximativ doua milioane de euro, si a inceput constructia unui complex rezidential, la malul marii, multe dintre apartamente fiind deja vandute.

Tot in Constanta, tenismena detine o cafenea in care a investit in jur de 600.000 de euro. Ei bine, tanara noastra milionara ar putea sa se stabileasca in orice oras al Pamantului si sa aiba un trai de huzur dupa ce se va retrage din activitate.

Ea a declarat insa, ferm, ca isi doreste sa locuiasca in Constanta, orasul ei natal pe care-l poarta in suflet. Simona si-a ridicat, in ultimii doi ani, o vila cocheta, intr-o zona linistita a celei mai mari localitati de pe litoral. Locuinta de lux a sportivei este situata pe strada Chiliei, aproape de o sectie de Politie.

Lucrarile casei au inceput in luna august 2015 si s-au finalizat la finalul verii, in 2017. Finisajele, mobilatul si curatenia generala au mai durat cateva luni, vila corespunzand abia acum viziunii proprietarei.

Mare iubitoare de natura, Simona are curtea plina de flori si de pomi, iar terasele sunt, la fel, pavoazate cu ghivece cu plante. Proprietatea tenismenei valoreaza in jur de 700.000 de euro.

CITESTE SI: Simona Halep a strâns o adevărată avere din tenis, și-a construit mai multe vile, un hotel, dar stai să vezi unde locuia sportiva înainte! Casa părintească este plină de…

Simona Halep este din Constanța, iar casa în care locuia înainte cu părinții săi, este plină de medalii și trofee, pe care sportiva le-a strâns de-a lungul timpului.

Când nu este plecată în turnee, Simona Halep își petrece timpul acasă, alături de părinții ei care o iubesc enorm.

„A fost tot timpul un copil cuminte care nu ne-a creat niciodată probleme. Inițial am crezut că Nicu (n.r. fratele ei) va deveni sportivul familiei. Dar nu a fost așa. Simonei i-a plăcut de mică să joace tenis. În casă întindea pe hol cordonul de la halatul de baie și juca tenis împreună cu fratele ei. Când a mai crescut, obișnuia să iasă afară împreună cu băieții și să joace fotbal. Îi place să facă sport”, a dezvăluit mama Simonei Halep, scrie Wowbiz.

Pentru Simona Halep (24 de ani), “acasă” înseamnă Constanţa. Atât de mult îşi iubeşte oraşul în care s-a născut încât a construit acolo nu una, ci mai multe case, toate pentru a-şi asigura ei şi familiei ei confortul la care au visat întotdeauna. Cum numele Halep are acum o greutate foarte mare în toată România, e firesc că şi muncitorii aleşi pentru a ridica locuinţele sunt foarte serioşi.

Simona și-a construit o vilă, în imediata apropirere a casei părintești, unde a crescut ca Făt-Frumos în ultima perioadă. Casa este prevăzută cu demisol, parter și un etaj.

Dar aceasta nu este singura construcţie pe care o are Simona în Constanţa. Gard în gard cu casa părintească, familia Halep a înălţat un bloc cu două etaje.

Blocul e locuit, semn că, aşa cum spuneam, atunci când lucrează pentru o mare campioană constructorii chiar îşi dau silinţa. Iniţial, acest imobil s-ar fi vrut un bloc cu mai multe etaje, dar nu a primit autorizaţie din partea Comisiei de Urbanism din Constanţa.

Din păcate pentru Simona, ea nu-şi vede casele decât foarte puţin sau în fotografii, fiind mai tot timpul plecată din Constanţa. Acesta e doar unul dintre motivele pentru care, nu o dată, a şi recunoscut că Bucureştiul este casa ei “de serviciu” şi că în momentul în care se va retrage din activitate se va muta de tot în oraşul ei natal, Constanţa.